Eddie-Murphy-Upciti

Virtuális séta a hírességek otthonaiban 1. rész

Nézd meg hol élnek a sztárok! Mai részünkben Eddie Murphy, Kendall Jenner és Ty Burrell otthonába leshetsz be 3D-ben.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Amikor a 90-es évek közepén még gyerekként elkezdtem Tv-t nézni, a Dallas volt a kedvenc sorozatom. Nem voltam vele egyedül természetesen, de míg mások az intrikáért, romatikáért vagy mondjuk a kíméletlen üzleti leszámolások miatt nézték, nekem egy sokkal ártatlanabb indokom volt arra, hogy minden pénteken leüljek a képernyő elé.  Ez pedig nem volt más mint Southfork, a legendás birtok ahol a Ewing család élt. Az óriási terek, medence és elegáns építészeti stílus, mind borzasztó távolinak tűnt egy panelház kilencedik emeletéről szemlélve. Elképzeltem milyen jó is lenne, ha volna lehetőségem bejárni a birtokot, belesni minden szobába vagy éppen a medence mellett ülve bámulni a ház körül vágtázó lovakat.  Már akkor eszembe jutott, hogy vajon mennyi szebbnél szebb birtok, villa vagy kastély lehet a világban ami talán még a dallasi rezidenciától is pompásabb. A mai bulvársajtót lapozva láthatjuk, hogy van bőven miből válogatni.

Amikor a sztárok életéről olvasunk, sokszor szembejön velünk egy történet ami az aktuális celebritás mesés lakhelyéről szól. Lélegzetelállító malibui villák, páratlan kastélyok Skóciában, vagy éppen egy menő penthouse New York-ban. Valljuk be, mindenki szeretne leskelődni egy kicsit. A rosszmájúak szerint puszta irigységről van szó de mi úgy véljük lehetnek ennek praktikus okai is. 

A gazdag sportolók, filmszinészek és énekesek kizárólag a legjobb designerekkel és belsőépítészekkel dolgoznak együtt. Sok ilyen szakember maga is amolyan helyi hírességgé vált, akit külön presztízsnek számít felkérni az új Bel-Air legjobb részén található házunk megtervezéséhez. Ennek köszönhetően ezekben az ingatlanokban rengeteg az olyan kreatív megoldás, amiből akár mi, földi halandók is inspirálódhatunk. 

A modern 3D technológiának köszönhetően ma már nem kell feltétlenül Miamiba utazni és vásárlónak kiadni magunkat ha meg szeretnénk nézni 50 Cent éppen aktuális villáját ami múlt héten került a piacra. Lássunk néhány példát.

Eddie MurphyGranite Bay, California

Bár a Beverly Hills-i zsaru egykor sztárja már nem lakik itt, a személyisége ennek ellenére vitathatatlanúl érződik ennek a modern villának a berendezésében. Egy, a színésszel szoros kapcsolatot ápoló forrás szerint a ház bár nem volt eladó, Murphy olyan ajánlatot tett a korábbi tulajdonosnak, amit az nem tudott visszautasítani. A kíváncsi szemek elől elrejtve, a Los Lagos egyik elegáns negyedében található ingatlan több mint 1200 nm-en terül el, hét hálószobás, valamint helyet kapott még benne öt kandalló, egy több mint tíz autó tárolására alkalmas garázs, privát moziterem, uszoda és egy több mint 600 nm-es vendégház.

Kendall JennerHollywood Hills, California

John Krasinski, a népszerű The Office sorozat sztárja és a Golden Globe díjas felesége Emily Blunt 2016-ban adta el ezt a mesés ingatlant a Reality sztár Kendall Jennernek.  A ház három emeletes, 445 nm-es és hat hálószobás. Emellett rendelkezik egy kifejezetten tágas tetőterasszal valamint egy medencével is természetesen. 

Ty BurrellCulver City, California

A Modern család sztárja, a komikus Ty Burrell 2018-ban értékesítette ezt az igazán impozáns penthouse-t. Irigylésre méltó kilátás, 400 nm, két háló és fürdőszoba. A komplexum amiben a lakás található, Los Angeles trendi, Culver City kerületében található.  Az Emmy díjas színész egyre több időt tölt távol Kalifornia forgatagától és emiatt vált meg a lakástól.

Ma már Magyarországon is elérhető a 3D ingatlan technológia ingatlanmarketinggel fűszerezve.

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-29
Rihanna 7 millió dolláros otthona Los Angeles-ben
Lessünk be Rihanna 7 millió dolláros otthonába. Most minden kiderül hogyan élnek a sztárok! 6 hálószoba és 10 fürdőszoba!
2020-08-24
3D Ingatlan Érdekességek 2. Rész
3D ingatlan érdekességek a világ minden tájáról! Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 2. rész
2020-06-22
Új megközelítés az ingatlanértékesítésben - a harmadik út
Ha valaki eddig ingatlan eladásra adta a fejét, két, klasszikus forgatókönyv közül választhatott. Ingatlanközvetítők és önálló értékesítés. Vajon létezik alternatíva?

Kapcsolódó cikkek

2020-11-29
Rihanna 7 millió dolláros otthona Los Angeles-ben
Lessünk be Rihanna 7 millió dolláros otthonába. Most minden kiderül hogyan élnek a sztárok! 6 hálószoba és 10 fürdőszoba!
2020-11-27
Selena Gomez Kaliforniai luxusbirtoka 3D-ben
Kíváncsi vagy hol élt Serena Gomez? Nézz szét virtuálisan a luxusbirtokon! 3D ingatlan sztárlakások cikksorozat.
2020-11-08
3D Ingatlan Érdekességek 5. rész - Szállodák
Fedezzük fel együtt a luxus szállodákat és járjuk körbe a 3D modell segítségével a nappalink kényelméből.
2020-11-03
3D Ingatlan Érdekességek 4. rész - Szállodák
Folytatjuk szállodákat bemutató sorozatunkat. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 4. rész
2020-10-29
3D Ingatlan Érdekességek 3. rész - Szállodák
Mai napon bemutatunk pár luxusszállodát a világ különböző pontjairól. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 3. rész
2020-08-24
3D Ingatlan Érdekességek 2. Rész
3D ingatlan érdekességek a világ minden tájáról! Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 2. rész

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.