Kiknek ajánljuk

3D virtuális túra szolgáltatások a legmodernebb eszközökkel

Upciti

Mindig a megoldásra fókuszálunk

Mi az upciti.hu-nál elkötelezettek vagyunk, hogy minden ügyfelünknek olyan egyedi és teljeskörű digitális szolgáltatást nyújtsunk, melyek segítségével fejleszthetik az online jelenlétüket és nem utolsó sorban magasabb bevételre tehetnek szert.

Virtuális 3D túra szolgáltatások

Kérd ingyenes tájékoztatónkat, ahol szektorokra lebontva pontosan megtudhatod hogyan használd a 3D virtuális túrát.

Hirdesd az otthonodat hatékonyan

A 3D ingatlanfotózás segít időt és energiát spórolni neked. Egy megfelelően kivitelezett virtuális túra használatával az érdeklődők az otthonuk kényelméből is reális képet kaphatnak az ingatlanról. Nincsenek felesleges körök és csalódás.

Vendéglátóknak

Mutassa be az éttermét vagy kávézóját virtuálisan is a potenciális vendégeknek. Statisztikák kimutatták, hogy azok akik virtuálisan is pozitív színben tudják bemutatni magukat, több új vendéget szerezhetnek.

Szállásadóknak és irodaházaknak

A vendégeid bejárhatják a szobákat online, a potenciális bérlők pedig megtekinthetik az irodahelységeket személyes jelenlét nélkül is. A 3D modellben elhelyezett információs pontok segítségével bemutathatod a további szolgáltatásaidat is, energiát spórolva mindkét félnek.

Kereskedelem és Fitness

Amennyiben kereskedő vagy, a 3D modellek kiváló lehetőséget nyújtanak számodra, hogy az üzleted 0-24 óráig nyitva álljon a vásárlóknak. Az érdklődők megismerhetik a termékeidet és szolgáltatásaidat, megjelenítheted az összes információt azokkal kapcsolatban, sőt akár modern webshop megoldásokat használva, az árbevételedet is növelheted.

Biztosítóknak

Legyen szó akár biztosító társaságról, kárbecslőről vagy ingatlantulajdonosról, az Upciti 3D túrái a pontos, átlátható és részletes dokumentációt nagyban támogathatják. Takaríts meg időt, csökkentsd a költségeket, és zárd le sokkal gyorsabban a kárigényléseket.

Múzeumok és egyéb intézmények

Múzeumoknak, galériáknak és egyéb intézményeknek is kiváló lehetőséget nyújthat a 3D modellezés. Virtuálisan bemutathatóak a kiállítótermek, értékesíthetőek jegyek és bérletek, valamint remek promóciós eszközként is szolgálhatnak.

Marketing ügynökségek

Ügynökségi oldalon az új potenciális ügyfelek felkutatása és elérése a legfontosabb hozzáadott érték a megrendelő felé. A 3D túrában különböző termékeket és szolgáltatásokat lehet reklámozni direkt vagy indirekt módon, mellyel a konkurencia elé kerülhetünk. Újabb szolgáltatással tudod gyarapítani meglévő csatornáidat.

Filmgyártóknak / Produkciós cégeknek

Kövesd nyomon a díszletek építését, oszd meg a külföldön lévő producerekkel, befektetőkkel és partnereiddel, hogy belelássanak a folyamatba, illetve validálják azokat. A 3D nem ismer határokat. Marketing célokra is használhatod a produkció népszerűsítéséhez.

Több információra van szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérj visszahívást

lépj velünk kapcsolatba

upciti_logo

Köszönjük hogy írtál!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.