Interni Budapest Upciti Partnerkapcsolat

Az Interni Budapest 2019 év végén kezdte el használni a 3D modellt. Lássuk milyen tapasztalatokat szereztek és hogyan tudtak egy új értékesítési módot bevezetni.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Az Interni Budapest csapata arra vállalkozik, hogy valóra váltsa a kortárs terekről és modern életstílusról szőtt álmaid, azaz együttes erővel, közös gondolkodás mentén megteremtse a mindannyiunk által vágyott, nagybetűs Otthont. A design világában, a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt jártas csapatukkal a Belváros szívében személyre szabott tanácsadással, belsőépítészeti szolgáltatással várnak  – legyen szó a tér funkcionális kialakításáról, vagy épp bútorok, fények, textíliák, kiegészítők mentén történő „felöltöztetéséről”.

Interni Budapest upciti
Interni Budapest

Filozófiájuk szerint azonban jóval többet nyújtanak bútorok széleskörű kínálatánál. Az Interni Budapesttel a termékeken túl egyfajta szellemiséget, életérzést közvetítenek, mely napjaink életstílusához igazodó, modern, ugyanakkor a megrendelői elvárásokat messzemenően figyelembe vevő terekben testesül meg. Olyan terekben, ahol a lakberendezési tárgyakon túl a személyiség ereje érezteti hatását. Olyan terekben, ahol a család minden tagja otthon érzi magát – ahol a privát és a közösségi szféra is magától értetődő természetességgel van jelen. Olyan terekben, melyek híven szolgálják a mindennapokat, és megnyugtató, kiegyensúlyozott keretet adnak, mondhatnánk teret biztosítanak életünknek. Egyszóval álomotthonokban!

Az Interni Budapest és az Upciti 2019 év végén kötött partnermegállapodást, mely a koronavírus idején bizonyította hatékonyságát. Mester Évát a cég tervezőjét kérdeztük hogyan segítette a 3D modell a munkájukat.

Mikor találkoztál először a 3D modellezéssel?

A 3D modellezés a mi szakmánkban hosszú évek óta jelen van (belsőépítészet) de fordított irányból: egy még nem létező tér virtuális felépítése után létrehozni azt a valóságban is. Izgalmas volt ezt a másik oldalról megtapasztalni, hogy hogyan lehet egy valóságban létező teret virtuálissá tenni. A technológiával először pár évvel ezelőtt egy kivitelezési helyszíni munka felmérése során találkoztam, ahol a helyiség határoló falainak bonyolultsága miatt használták ezt a típusú scannelési technikát.

Mióta használod és mi a tapasztalatod az Upciti szolgáltatásaival kapcsolatban? 

Az Upciti által készített modell 2019 novemberben készült el. Alapjában véve arra szántuk, hogy a leendő ügyfeleinkre egy első vizuális benyomást tehessünk, amikor az online felületeinkre látogatnak; kapjanak egy betekintő vizuális „input”-ot. Az elmúlt két hónap válságos időszakában a bemutató termünkről készült modell többszörös mértékben felértékelődött, hiszen ez az egyetlen módja volt, hogy az ügyfeleink „belátogassanak hozzánk”. A modell az Upciti által készített termék címkék, feliratok által gyakorlatilag cégünk „webshop felületévé” vált, ahol az ügyfeleink az árak ismeretében kiválasztották a termékeket, és ezt követően a teljes a vásárlás e-mailben bonyolódott.

Milyen visszajelzések jöttek az ügyfeleid részéről?

Egy mondatban egy ügyfél véleménye: „A bemutatóteremről készített 3d-s anyagot megnéztem, nagyon szuper lett! 😊”

Az üzletünk zárva tartása alatti megrendeléseink további bizonyítékai a modell sikerességének.

Interni Budapest Upciti
Interni Budapest

Tervezed-e használni a 3D modelleket a jövőbeni munkáid során?

Terveink szerint a bemutatótermünk modelljét negyedévente frissítjük, hogy az új darabjaink is eljuthassanak ezen a módon az ügyfeleinkhez.

Ajánlanád az Upciti szolgáltatásait másnak is?

Már meg is tettük 😊

Interni Budapest elérhetőség:

Web: http://www.internibudapest.hu/hu/fooldal.html

Facebook: https://www.facebook.com/Internibudapest

Érdekel te hogyan tudsz csatlakozni és növelni üzleted forgalmát? Kattints ide.

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-03
3D Ingatlan Érdekességek 4. rész - Szállodák
Folytatjuk szállodákat bemutató sorozatunkat. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 4. rész
2020-07-21
Elfogadták az Airbnb szigorításáról szóló törvényt
Hogyan hat az új Airbnb törvény a budapesti ingatlanpiacra? Milyen szigorítások lépnek életbe? Mi a törvény célja?
2020-04-23
A 3D technológia és a koronavírus járvány
Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat.

Kapcsolódó cikkek

2020-09-02
Miért jó ha éttermedet vagy rendezvényközpontodat 3D-ben is bemutatod?
10 pontban arról miért fontos a 3D jelenlét. Hogyan tudod kihasználni?
2020-08-03
Hogyan szerezz új vevőket a 3D modellel
Az 3D ingatlan és ingatlanmarketing mellett megjelent az kizárólag üzleteknek szóló csomagunk. Erről írt Milán a Minneren.
2020-06-15
Partnerkapcsolatok az Upcitivel - Holcsik Dániel
Partnerkapcsolatok az Upciti-vel blog első részében Holcsik Dániellel beszélgettünk az Eurocentertől. Nézz bele a 3D ingatlan modell portfóliójába is.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.