polc

Hogyan rendezd be a polcokat? Videóval

5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Mivel sokan még mindig otthon tartózkodunk karantén alatt, és a tavaszi frissítésnek már vége ideje újból kicsit változtatni, hogy feldobjuk hangulatunkat és újból alkossunk valamit. Az egyik legegyszerűbb hely ahol változtatni tudunk, az a polcunk. Az igazat megvallva rengeteg ötletet és inspirációt meríthetsz a Pinterestről vagy Instagram-ról, azonban van néhány technika amit bármikor bevethetsz.

5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz:

  1. Ügyelj arra, hogy a polcokra különböző magasságú tárgyak kerüljenek. Fontos kitölteni az üres helyet, és ennek legegyszerűbb módja  a magasabb tárgyak elhelyezése az alacsonyabbak mellett.
  2. Növények, növények, növények. A növényzet nemcsak az üres helyek kitöltésében segíthet, hanem új életet is lehel az otthonodba. Természetességet és boldogságot sugároznak minden alkalommal mikor rájuk pillantasz.
  3. Ne arra összpontosíts, hogy a polcaid tökéletesek legyenek. Több rétegben gondolkodj. Például a könyveidet nem csak állíthatod hanem fektetheted is. Nyugodtan használj régi tárgyakat az újak mellett.
  4. Gondolj a textúrára. Ügyelj arra, hogy különböző anyagokat használj. A fa nagyszerű módja annak, hogy a design természetesebbnek és frissebbnek tűnjön a térben.
  5. Fontold meg a színek egymás mellé helyezését. Ha fehér könyvespolcaid vannak és maradnál a semleges színeknél, akkor krémszínű tárgyakat használj. Ez növeli a kontrasztot, és minden tárgy kiemelkedik majd a fehér háttérben. Az összhatás a lényeg de nyugodtan próbálkozz más színekkel, azonban vedd figyelembe, hogy a szemet az eltérő szín fogja vonzani. Biztosan arra a tárgyra akarod e terelni vagy inkább az egység fontosabb?

Nézd meg hogyan néz ki ez az 5 pont gyakorlatban.

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-23
5 tipp, hogyan dekoráljuk otthonunk szárított virágokkal
Milyen módszerek léteznek a szárított virággal való dekoráláshoz. Tudd meg az 5 tippet hogyan használhatod fel a szárított virágot!
2020-11-12
Ezek a 2020-as év legnépszerűbb növényei
Vajon kitalálod melyik növény 2020 legnépszerűbbje nemzetközi vonalon? Mutatunk pár újdonságot is.
2021-02-04
Interjú Gerendás Paula festőművésszel
A lakberendezéshez szorosan kapcsolódik a művészet. Felújítás során érdemes átgondolni hogyan csempésszük be az új térbe. Interjú Gerendás Paula festőművésszel.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-04-20
A Mediterrán belsőépítészet
Milyen stílusjegyeket hordoz magában a mediterrán belsőépítészet? Hogyan tudjuk bevarázsolni az otthonunkba? Ma ezt ismerjük meg.
2021-04-14
5 szempont, amelyet figyelembe kell venni egy zöldségeskert tervezésénél
Néhány jó tanács mire ügyelj a veteményes tervezésekor.
2021-04-03
A legismertebb bútortervezők
Kik a legmeghatározóbb bútortervezők akik újragondolták a szerepeket? Ismerjük meg őket! Jusson eszedbe, amikor ilyen stílusú bútort látsz, hogy ők alkották meg először.
2021-04-01
A világ 5 legjobb belsőépítésze
Mai napon bemutatunk pár nemzetközileg elismert belsőépítészt, akik a szakma csúcsát képviselik.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.