polc

Hogyan rendezd be a polcokat? Videóval

5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Mivel sokan még mindig otthon tartózkodunk karantén alatt, és a tavaszi frissítésnek már vége ideje újból kicsit változtatni, hogy feldobjuk hangulatunkat és újból alkossunk valamit. Az egyik legegyszerűbb hely ahol változtatni tudunk, az a polcunk. Az igazat megvallva rengeteg ötletet és inspirációt meríthetsz a Pinterestről vagy Instagram-ról, azonban van néhány technika amit bármikor bevethetsz.

5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz:

  1. Ügyelj arra, hogy a polcokra különböző magasságú tárgyak kerüljenek. Fontos kitölteni az üres helyet, és ennek legegyszerűbb módja  a magasabb tárgyak elhelyezése az alacsonyabbak mellett.
  2. Növények, növények, növények. A növényzet nemcsak az üres helyek kitöltésében segíthet, hanem új életet is lehel az otthonodba. Természetességet és boldogságot sugároznak minden alkalommal mikor rájuk pillantasz.
  3. Ne arra összpontosíts, hogy a polcaid tökéletesek legyenek. Több rétegben gondolkodj. Például a könyveidet nem csak állíthatod hanem fektetheted is. Nyugodtan használj régi tárgyakat az újak mellett.
  4. Gondolj a textúrára. Ügyelj arra, hogy különböző anyagokat használj. A fa nagyszerű módja annak, hogy a design természetesebbnek és frissebbnek tűnjön a térben.
  5. Fontold meg a színek egymás mellé helyezését. Ha fehér könyvespolcaid vannak és maradnál a semleges színeknél, akkor krémszínű tárgyakat használj. Ez növeli a kontrasztot, és minden tárgy kiemelkedik majd a fehér háttérben. Az összhatás a lényeg de nyugodtan próbálkozz más színekkel, azonban vedd figyelembe, hogy a szemet az eltérő szín fogja vonzani. Biztosan arra a tárgyra akarod e terelni vagy inkább az egység fontosabb?

Nézd meg hogyan néz ki ez az 5 pont gyakorlatban.

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-15
Belsőépítészeti alapismeretek - Dekoráció
Mi a különbség a lakberendező és a belsőépítész között? Ma a dekorációt vesszük alapul.
2020-11-06
10 lakberendezési ötlet szállodákból amit használhatsz a hálószobádban
Milyen szállodai lakberendezési trükköt tudsz alkalmazni otthon is? Rengeteg képpel!
2020-12-18
Ezt az ágyat kis lakásokhoz tervezték és sosem kell bevetni
Nincs hely nappalinak és hálószobának 25 négyzetméteren? Tévedsz. És csak egy gombnyomásra van tőled.

Kapcsolódó cikkek

2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-18
5 tipp szőnyeg választáshoz amerikai konyhás nappaliba
Többféle színű szőnyeg kapható, téglalap, kör és más alakban is. Hoztunk 5 tippet, ha nem tudod, milyet válassz amerikai konyhás nappalidba.
2021-02-16
Beltéri páratartalom
Hogyan mérjük a beltéri páratartalom szintjét? Mi a teendő, ha a páratartalom szintje túl alacsony? Mi a teendő, ha a páratartalom túl magas?
2021-02-12
A Japandi stílus
Mi a Japandi stílus? Hogyan jött létre és milyen trendeket hordoz? Hogy fér össze a japán és skandináv stílus keveréke a lakberendezés során?
2021-02-04
Interjú Gerendás Paula festőművésszel
A lakberendezéshez szorosan kapcsolódik a művészet. Felújítás során érdemes átgondolni hogyan csempésszük be az új térbe. Interjú Gerendás Paula festőművésszel.
2021-02-03
8 zuhanyfülke ötlet a tökéletes fürdőszoba kialakításához
Azt hiszed csak egyféle zuhanykabin létezik? Hogyan alkalmazkodj a térhez a kialakításnál? Mutatunk 8 példát amit érdemes megfontolni.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.