Eddie-Murphy-Upciti

Virtuális séta a hírességek otthonaiban 1. rész

Nézd meg hol élnek a sztárok! Mai részünkben Eddie Murphy, Kendall Jenner és Ty Burrell otthonába leshetsz be 3D-ben.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Amikor a 90-es évek közepén még gyerekként elkezdtem Tv-t nézni, a Dallas volt a kedvenc sorozatom. Nem voltam vele egyedül természetesen, de míg mások az intrikáért, romatikáért vagy mondjuk a kíméletlen üzleti leszámolások miatt nézték, nekem egy sokkal ártatlanabb indokom volt arra, hogy minden pénteken leüljek a képernyő elé.  Ez pedig nem volt más mint Southfork, a legendás birtok ahol a Ewing család élt. Az óriási terek, medence és elegáns építészeti stílus, mind borzasztó távolinak tűnt egy panelház kilencedik emeletéről szemlélve. Elképzeltem milyen jó is lenne, ha volna lehetőségem bejárni a birtokot, belesni minden szobába vagy éppen a medence mellett ülve bámulni a ház körül vágtázó lovakat.  Már akkor eszembe jutott, hogy vajon mennyi szebbnél szebb birtok, villa vagy kastély lehet a világban ami talán még a dallasi rezidenciától is pompásabb. A mai bulvársajtót lapozva láthatjuk, hogy van bőven miből válogatni.

Amikor a sztárok életéről olvasunk, sokszor szembejön velünk egy történet ami az aktuális celebritás mesés lakhelyéről szól. Lélegzetelállító malibui villák, páratlan kastélyok Skóciában, vagy éppen egy menő penthouse New York-ban. Valljuk be, mindenki szeretne leskelődni egy kicsit. A rosszmájúak szerint puszta irigységről van szó de mi úgy véljük lehetnek ennek praktikus okai is. 

A gazdag sportolók, filmszinészek és énekesek kizárólag a legjobb designerekkel és belsőépítészekkel dolgoznak együtt. Sok ilyen szakember maga is amolyan helyi hírességgé vált, akit külön presztízsnek számít felkérni az új Bel-Air legjobb részén található házunk megtervezéséhez. Ennek köszönhetően ezekben az ingatlanokban rengeteg az olyan kreatív megoldás, amiből akár mi, földi halandók is inspirálódhatunk. 

A modern 3D technológiának köszönhetően ma már nem kell feltétlenül Miamiba utazni és vásárlónak kiadni magunkat ha meg szeretnénk nézni 50 Cent éppen aktuális villáját ami múlt héten került a piacra. Lássunk néhány példát.

Eddie MurphyGranite Bay, California

Bár a Beverly Hills-i zsaru egykor sztárja már nem lakik itt, a személyisége ennek ellenére vitathatatlanúl érződik ennek a modern villának a berendezésében. Egy, a színésszel szoros kapcsolatot ápoló forrás szerint a ház bár nem volt eladó, Murphy olyan ajánlatot tett a korábbi tulajdonosnak, amit az nem tudott visszautasítani. A kíváncsi szemek elől elrejtve, a Los Lagos egyik elegáns negyedében található ingatlan több mint 1200 nm-en terül el, hét hálószobás, valamint helyet kapott még benne öt kandalló, egy több mint tíz autó tárolására alkalmas garázs, privát moziterem, uszoda és egy több mint 600 nm-es vendégház.

Kendall JennerHollywood Hills, California

John Krasinski, a népszerű The Office sorozat sztárja és a Golden Globe díjas felesége Emily Blunt 2016-ban adta el ezt a mesés ingatlant a Reality sztár Kendall Jennernek.  A ház három emeletes, 445 nm-es és hat hálószobás. Emellett rendelkezik egy kifejezetten tágas tetőterasszal valamint egy medencével is természetesen. 

Ty BurrellCulver City, California

A Modern család sztárja, a komikus Ty Burrell 2018-ban értékesítette ezt az igazán impozáns penthouse-t. Irigylésre méltó kilátás, 400 nm, két háló és fürdőszoba. A komplexum amiben a lakás található, Los Angeles trendi, Culver City kerületében található.  Az Emmy díjas színész egyre több időt tölt távol Kalifornia forgatagától és emiatt vált meg a lakástól.

Ma már Magyarországon is elérhető a 3D MODEL technológia ingatlanmarketinggel fűszerezve.

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-12-15
Így adtam el a lakásomat önállóan 1 hét alatt lakberendezőként. A kulcsszó: ingatlanmarketing.
Hogyan lettem a saját magam ingatlanosa és spóroltam jutalékot az eladás során.
2020-09-15
Gyakran ismételt kérdések. GYIK / FAQ
Upciti Gyakran ismételt kérdések. GYIK / FAQ
2020-03-02
Fővárosi ingatlanpiaci kitekintés
A piac csúcsán mindeddig a főváros állt, ahol évről évre garantált volt a közel 20%-os általános áremelkedés, azonban 2019 nyara óta fordulni látszik a trend. Piaci elemzések szerint a fővárosi piacon a nyár óta csökkenő kereslethez növekvő kínálat társul.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.