lakberendezés csillagjegy

Lakberendezési ötletek csillagjegyek szerint 2.rész

Néhány hasznos tipp hogyan rendezd be az otthonod, hogy illeszkedjen a csillagjegyedhez.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

A cikk első része itt olvasható.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Bár könnyen le tud ragadni a vakító fényeknél és tükröknél, van valami a természetes fényben, amely különösen nyugtató hatással van az oroszlánokra. A jegy szülötteinek mindenképpen  érezniük kell, hogy a terük nyitott és világos. Ennek eléréséhez azonban nem feltétlenül kell rikító lámpákba, vagy méregdrága dekorációba fektetni. A természetes, lágy világítás alkalmazása nagyban megkönnyítheti az oroszlánok dolgát, hogy békére találjanak az otthonukban. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Semmi sem hoz több megnyugvást a szűz jegy szülötteinek annál, mint amikor érzik, hogy maximálisan rendelkeznek a környezetük felett. A Zen-elvek közül sok olyan szempont van, amely összhangban áll a szűzek személyiségével. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem nehéz olyan teret létrehozni, amely segíti őket megtalálni a lelki békéjüket. Az egyik lehetőség, amely jól fog működni a számukra, az a bútorok funkcionális és esztétikus elrendezése. Rendezett, egyszerű terek létrehozásával összességében kevésbé érzik majd a stresszt és nyugodtabbnak érzik majd magukat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ahhoz, hogy a Zen alapelvei működjenek, olyan tereket kell létrehoznunk, amelyek vitalitást és egyensúlyt sugároznak. A növények köztudottan feldobják a kedvünket. Mind megjelenésükben gyönyörűek, mind pedig abban is hasznosak, hogy oxigénnel töltik meg a helyiségeket. A mérlegek imádják ha sok a természetes szépség az otthonukban, és a növények kiváló lehetőséget nyújtanak ennek az eléréséhez. Akár az ablakok mellé akasztunk néhányat, akár kisebbeket használunk a polcokon, a növények alkalmazása a legjobb módszer a mérlegek számára, hogy maximálisan átélhessék a természetközeliséget az otthonukban. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

A skorpióknak nincs ellenükre, hogy őszinték legyenek azzal kapcsolatban mit és hogyan gondolnak, de ennek ellenére mégsem szeretnek mindent kiadni magukról. A jegy szülöttei akkor érzik igazán nyugodtnak magukat, ha nem kell magyarázkodniuk. Ha te is skorpió vagy célszerűbb, ha olyan életteretteret alakítasz ki magad körül, ami az egyéniségedet tekintve önmagáért beszél. Egy skorpió úgy érzi igazán otthon magát, ha körülette semmi sem hétköznapi. Véletlenszerű műalkotások, furcsa alakú ülőalkalmatosságok vagy más különleges funkcióval rendelkező bútorok mind-mind segíthetnek, hogy, a titokzatosság és az intrika atmoszféráját teremtsük meg az otthonunkban.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Legyünk őszinték; a nyilasok kissé rendetlenek. Annyi mindent gyűjtenek, hogy ez a hóbortjuk egy idő után már nyomasztó lehet számukra. A megoldás elsőbbikre egyszerűnek tűnhet, bár a nyilasok esetében a gyűjtögetési kényszer és a rend iránt vágy állandó konfliktusban vannak egymással. Önvizsgálatot kell tartaniuk, és szelektálni a kacatok között. Amennyiben ez sikerrel jár, és a későbbiekben is kordában tudják tartani a szenvedélyüket, a nyilasok számára a rend és tisztaság hozhatja el a Zen mennyországot.

Bak (december 22. – január 19.)

Ahhoz, hogy a bakok kihasználják a zen erejét nem kell igazán sokat tenniük. Talán a legszerencsésebbek a csillagjegyek közül. A jegy szülötteinek a minimalizmus lehet a legjobb stratégia a lakberendezés terén. A második fontos dolog, hogy a bakok a funkciót és a tökéletes helykihasználást nagyra értékelik, ezért érdemes olyan bútorokat választani, amelyeknek több rendeltetése is van. A többi jegyhez képest a sok dekorációs elem inkább negatív hatást vált ki belőlük. Egyszerűség, letisztultság és funkció, ezek kellenek a bakoknak a tökéletes Zen hatás eléréséhez. 

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-01-10
A csempe és a sárgaréz szerelvények kölcsönöznek ennek a fürdőszobának egyediséget
Hogyan olvad bele a zuhanykabin a térbe? A szerelvények és csempe kiváló választása a kulcs mindehez.
2020-12-11
Art Deco - design mozgalomból design trend
Art Deco történelem. Hogyan tér vissza újból a 80-as évek után a lakberendezésben? Trend vagy mozgalom?
2020-11-06
10 lakberendezési ötlet szállodákból amit használhatsz a hálószobádban
Milyen szállodai lakberendezési trükköt tudsz alkalmazni otthon is? Rengeteg képpel!

Kapcsolódó cikkek

2021-04-01
A világ 5 legjobb belsőépítésze
Mai napon bemutatunk pár nemzetközileg elismert belsőépítészt, akik a szakma csúcsát képviselik.
2021-03-24
12 példa korlát nélküli lépcsőkre
A lépcsők meghatározó elemei a többszintes házaknak. Te melyiket választanád az otthonodba? Lakberendezési tippek.
2021-03-18
Térelválasztó fekete keretes üvegfal
Mutatunk egy új térelválasztó megoldást.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-03-08
Epoxi gyanta hangulatvilágítás megoldások
Budapestre is lassan bekúszni látszanak az epoxi gyantával készült bútorok és lakberendezési tárgyak. Lássuk milyen hangulatvilágítás megoldást hozott el Szabó László művész.
2021-03-02
Emeletes ágy a gyerekszobába 3 rosszcsontnak
Emeletes ágy a gyerekszobába 3 gyereknek kis helyen? Lehetséges.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.