Interni Budapest Upciti Partnerkapcsolat

Az Interni Budapest 2019 év végén kezdte el használni a 3D modellt. Lássuk milyen tapasztalatokat szereztek és hogyan tudtak egy új értékesítési módot bevezetni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Az Interni Budapest csapata arra vállalkozik, hogy valóra váltsa a kortárs terekről és modern életstílusról szőtt álmaid, azaz együttes erővel, közös gondolkodás mentén megteremtse a mindannyiunk által vágyott, nagybetűs Otthont. A design világában, a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt jártas csapatukkal a Belváros szívében személyre szabott tanácsadással, belsőépítészeti szolgáltatással várnak  – legyen szó a tér funkcionális kialakításáról, vagy épp bútorok, fények, textíliák, kiegészítők mentén történő „felöltöztetéséről”.

Interni Budapest upciti
Interni Budapest

Filozófiájuk szerint azonban jóval többet nyújtanak bútorok széleskörű kínálatánál. Az Interni Budapesttel a termékeken túl egyfajta szellemiséget, életérzést közvetítenek, mely napjaink életstílusához igazodó, modern, ugyanakkor a megrendelői elvárásokat messzemenően figyelembe vevő terekben testesül meg. Olyan terekben, ahol a lakberendezési tárgyakon túl a személyiség ereje érezteti hatását. Olyan terekben, ahol a család minden tagja otthon érzi magát – ahol a privát és a közösségi szféra is magától értetődő természetességgel van jelen. Olyan terekben, melyek híven szolgálják a mindennapokat, és megnyugtató, kiegyensúlyozott keretet adnak, mondhatnánk teret biztosítanak életünknek. Egyszóval álomotthonokban!

Az Interni Budapest és az Upciti 2019 év végén kötött partnermegállapodást, mely a koronavírus idején bizonyította hatékonyságát. Mester Évát a cég tervezőjét kérdeztük hogyan segítette a 3D modell a munkájukat.

Mikor találkoztál először a 3D modellezéssel?

A 3D modellezés a mi szakmánkban hosszú évek óta jelen van (belsőépítészet) de fordított irányból: egy még nem létező tér virtuális felépítése után létrehozni azt a valóságban is. Izgalmas volt ezt a másik oldalról megtapasztalni, hogy hogyan lehet egy valóságban létező teret virtuálissá tenni. A technológiával először pár évvel ezelőtt egy kivitelezési helyszíni munka felmérése során találkoztam, ahol a helyiség határoló falainak bonyolultsága miatt használták ezt a típusú scannelési technikát.

Mióta használod és mi a tapasztalatod az Upciti szolgáltatásaival kapcsolatban? 

Az Upciti által készített modell 2019 novemberben készült el. Alapjában véve arra szántuk, hogy a leendő ügyfeleinkre egy első vizuális benyomást tehessünk, amikor az online felületeinkre látogatnak; kapjanak egy betekintő vizuális „input”-ot. Az elmúlt két hónap válságos időszakában a bemutató termünkről készült modell többszörös mértékben felértékelődött, hiszen ez az egyetlen módja volt, hogy az ügyfeleink „belátogassanak hozzánk”. A modell az Upciti által készített termék címkék, feliratok által gyakorlatilag cégünk „webshop felületévé” vált, ahol az ügyfeleink az árak ismeretében kiválasztották a termékeket, és ezt követően a teljes a vásárlás e-mailben bonyolódott.

Milyen visszajelzések jöttek az ügyfeleid részéről?

Egy mondatban egy ügyfél véleménye: „A bemutatóteremről készített 3d-s anyagot megnéztem, nagyon szuper lett! 😊”

Az üzletünk zárva tartása alatti megrendeléseink további bizonyítékai a modell sikerességének.

Interni Budapest Upciti
Interni Budapest

Tervezed-e használni a 3D modelleket a jövőbeni munkáid során?

Terveink szerint a bemutatótermünk modelljét negyedévente frissítjük, hogy az új darabjaink is eljuthassanak ezen a módon az ügyfeleinkhez.

Ajánlanád az Upciti szolgáltatásait másnak is?

Már meg is tettük 😊

Interni Budapest elérhetőség:

Web: http://www.internibudapest.hu/hu/fooldal.html

Facebook: https://www.facebook.com/Internibudapest

Érdekel te hogyan tudsz csatlakozni és növelni üzleted forgalmát? Kattints ide.

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-08-03
Hogyan szerezz új vevőket a 3D modellel
Az 3D ingatlan és ingatlanmarketing mellett megjelent az kizárólag üzleteknek szóló csomagunk. Erről írt Milán a Minneren.
2020-08-24
3D Ingatlan Érdekességek 2. Rész
3D ingatlan érdekességek a világ minden tájáról! Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 2. rész
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.