polc

Hogyan rendezd be a polcokat? Videóval

5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Mivel sokan még mindig otthon tartózkodunk karantén alatt, és a tavaszi frissítésnek már vége ideje újból kicsit változtatni, hogy feldobjuk hangulatunkat és újból alkossunk valamit. Az egyik legegyszerűbb hely ahol változtatni tudunk, az a polcunk. Az igazat megvallva rengeteg ötletet és inspirációt meríthetsz a Pinterestről vagy Instagram-ról, azonban van néhány technika amit bármikor bevethetsz.

5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz:

  1. Ügyelj arra, hogy a polcokra különböző magasságú tárgyak kerüljenek. Fontos kitölteni az üres helyet, és ennek legegyszerűbb módja  a magasabb tárgyak elhelyezése az alacsonyabbak mellett.
  2. Növények, növények, növények. A növényzet nemcsak az üres helyek kitöltésében segíthet, hanem új életet is lehel az otthonodba. Természetességet és boldogságot sugároznak minden alkalommal mikor rájuk pillantasz.
  3. Ne arra összpontosíts, hogy a polcaid tökéletesek legyenek. Több rétegben gondolkodj. Például a könyveidet nem csak állíthatod hanem fektetheted is. Nyugodtan használj régi tárgyakat az újak mellett.
  4. Gondolj a textúrára. Ügyelj arra, hogy különböző anyagokat használj. A fa nagyszerű módja annak, hogy a design természetesebbnek és frissebbnek tűnjön a térben.
  5. Fontold meg a színek egymás mellé helyezését. Ha fehér könyvespolcaid vannak és maradnál a semleges színeknél, akkor krémszínű tárgyakat használj. Ez növeli a kontrasztot, és minden tárgy kiemelkedik majd a fehér háttérben. Az összhatás a lényeg de nyugodtan próbálkozz más színekkel, azonban vedd figyelembe, hogy a szemet az eltérő szín fogja vonzani. Biztosan arra a tárgyra akarod e terelni vagy inkább az egység fontosabb?

Nézd meg hogyan néz ki ez az 5 pont gyakorlatban.

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-12-02
20 dolog amit tudnod kell mielőtt új matracot vásárolsz
Hogyan válasszuk ki a legjobb matracot? Milyen tulajdonságokat kell figyelembe vennünk? 20 dolog amit tudnod kell mielőtt matracot vásárolsz!
2021-01-11
A fa hangsúlyos melegséget kölcsönöz ennek a hálószobának
Hogyan költöztesd a természetet a hálószobádba? A megoldás a falban rejlik.
2020-12-01
Szexi és praktikus textúrák használata otthon
Fontos, hogy keverjük az anyagokat otthonunkban. A tapintás mellett milyen érzéseket váltanak ki belőled?

Kapcsolódó cikkek

2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-18
5 tipp szőnyeg választáshoz amerikai konyhás nappaliba
Többféle színű szőnyeg kapható, téglalap, kör és más alakban is. Hoztunk 5 tippet, ha nem tudod, milyet válassz amerikai konyhás nappalidba.
2021-02-16
Beltéri páratartalom
Hogyan mérjük a beltéri páratartalom szintjét? Mi a teendő, ha a páratartalom szintje túl alacsony? Mi a teendő, ha a páratartalom túl magas?
2021-02-12
A Japandi stílus
Mi a Japandi stílus? Hogyan jött létre és milyen trendeket hordoz? Hogy fér össze a japán és skandináv stílus keveréke a lakberendezés során?
2021-02-04
Interjú Gerendás Paula festőművésszel
A lakberendezéshez szorosan kapcsolódik a művészet. Felújítás során érdemes átgondolni hogyan csempésszük be az új térbe. Interjú Gerendás Paula festőművésszel.
2021-02-03
8 zuhanyfülke ötlet a tökéletes fürdőszoba kialakításához
Azt hiszed csak egyféle zuhanykabin létezik? Hogyan alkalmazkodj a térhez a kialakításnál? Mutatunk 8 példát amit érdemes megfontolni.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.