3D ingatlan csokoladegyar

Csokoládé manufaktúra 3D-ben

A 3D ingatlan érdekességek cikksorozatunk legújabb részében egy csokoládémanufaktúrát mutatunk be. Boldog Valentin-napot.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Mivel gyorsan közeledik a Valentin-nap úgy gondoltuk, hogy egy igazi különlegességgel kedveskedünk nektek a 3D MODEL cikksorozat keretében. Talán nem árulunk el nagy titkot ha kijelentjük, a szerelmesek ünnepén a csokoládé a legnépszerűbb ajándék. Ennek apropóján most bemutatunk nektek egy csokoládé manufaktúrát, amit virtuálisan is körbejárhattok. 

Az észak-karolinai French Broad Chocolate története 2003- ban kezdődik amikor Dan és Jael Rattigan először találkoztak. Rövid idő után a pár úgy döntött, hogy az amerikai Közép-Nyugat nem nekik való, és leköltöztek Costa Ricába, ahol több mint öt évig egy kis kávézót vezettek, majd véglegesen beleszerettek a csokoládéba és annak készítésébe.

Miután megszületett az első gyermekük, Dan és Jael visszatértek az Egyesült Államokba. Costa Ricából hazafelé tartva egy rövid pihenőt tartottak Asheville-ben, majd annyira megszerették a helyet, hogy végül ott ragadtak. A French Broad Chocolate története itt kezdődik.

Érkezésük után nem sokkal már meg is nyílt az üzlet, amit mindössze két év után újra kellett gondolni. Dan és Jael nem tudták tartani az iramot a vásárlók hosszú-hosszú sorával, így mindössze pár év működés után egy jóval nagyobb helyre költöztek. A kis családi vállalkozás jelenleg több mint 50 tonna csokoládét gyárt évente, és népszerűségük töretlenűl növekszik. 

Dan és Jael küldetésüknek tekintik, hogy a vásárlókat megismertessék a csokoládékészítés minden lépésével, ezért 2012-ben megalapították a French Broad Tasting Room-ot, ahol az érdeklődők mindent megtudhatnak a gyártási folyamatokról. A 2020-as év visztonságai ösztönözték a céget arra, hogy a hagyományos üzemlátogatásokat kiegészítség virtuális túrákkal is. Nézzetek körül ti is.  

Ha neked is van egy üzleted amit bemutatnál vásárlóidnak akkor keress meg minket itt 🙂

📢Sell your home with us!We show you how!

Képek: unsplash

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2020-08-19
Virtuális séta a hírességek otthonaiban 1. rész
Nézd meg hol élnek a sztárok! Mai részünkben Eddie Murphy, Kendall Jenner és Ty Burrell otthonába leshetsz be 3D-ben.
2020-06-15
Partnerkapcsolatok az Upcitivel - Holcsik Dániel
Partnerkapcsolatok az Upciti-vel blog első részében Holcsik Dániellel beszélgettünk az Eurocentertől. Nézz bele a 3D ingatlan modell portfóliójába is.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.