lemezbolt

A zenebolt diadalmas visszatérése

Hogyan használja a 3D technológiát a lemezbolt? Mivel vonzza be a látogatókat? Nézz szét! 3D ingatlan cikksorozat következő része.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Az alaszkai Fairbanks-ben található Lost & Found Record Shop interaktív 3D-modelljének elkészítésével a Sway Array Designs felélénkíti a zene rajongók vásárlási élményét.

Konfuciusz kínai filozófus és politikus egyszer ezt mondta: “A zene olyan örömöt okoz, amelyet az emberi természet nem nélkülözhet.”

Elmélkedései ugyanolyan bölcsen hangzanak napjainkban mint a Kr. E. 551-től 479-ig tartó földi ideje alatt. Rich Chandler, az alaszkai Anchorage városában székelő Sway Array Designs tulajdonosa és menedzsere minden bizonnyal osztja a legendás filozófus érzelmeit.

A Sway Array Designs büszke arra, hogy a legújabb technológiákat és technikákat alkalmazza a 3D, mozgó és állóképek készítéséhez minden iparág számára. Az egyik ilyen terület a zene, amiért Chandler egész életében rajongott, összefonódik szakmai törekvéseivel.

A Matterport Pro-1 kamerát alkalmazó design stúdió a közelmúltban mintegy 350 mérföldnyire északra utazott Fairbanks-be, hogy elkészítse a Lost & Found Record Shop-nak azt az interaktív 3D modellt, amelyet látnod kell ahhoz, hogy elhidd. Ha te is olyan ember vagy  aki imádja a zenét és visszasírja a régi idők lemezboltjainak a hangulatát, akkor mindenképpen nézz körül a Lost & Found lemezboltban virtuálisan is, és szemezgess kedvedre.  

Tudtad, hogy az Upciti is csinált már ilyet?

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!
2020-09-15
Gyakran ismételt kérdések. GYIK / FAQ
Upciti Gyakran ismételt kérdések. GYIK / FAQ
2020-06-08
5 ok, hogy miért nem tudod eladni a lakásod
A legtöbbünknél egy ingatlan értékesítése komoly érzelmi energiákat emészt fel. Ez a fajta kötődés sokszor pont az imént említett érzelmi elköteleződés miatt akár a legnagyobb ellenségünkké válhat abban az esetben, ha eladásra kerül a sor. Nézzük a leggyakoribb hibákat amiket megfelelő odafigyeléssel te is elkerülhetsz.

Kapcsolódó cikkek

2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!
2021-02-18
Hatékony vagyonvédelem, kényelmes otthon
A riasztó manapság alapfelszerelés. Milyen rendszereket ismerünk? Hogyan tudhatjuk vagyonunkat biztonságban? Hogyan védekezzünk hatékonyan?
2021-02-13
Csokoládé manufaktúra 3D-ben
A 3D ingatlan érdekességek cikksorozatunk legújabb részében egy csokoládémanufaktúrát mutatunk be. Boldog Valentin-napot.
2021-01-08
Fenntartható építészet
Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venniük az építészeknek? Hogyan lehet a fenntarthatóságot előtérbe helyezni.
2021-01-05
A Saint-Léger Múzeum 3D-ben
Mai napon újból egy virtuális 3D bemutatót hoztunk el nektek a múzeumrajongók legnagyobb örömére. Tegyünk egy sétát a Saint-Léger Múzeumban.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.