lemezbolt

A zenebolt diadalmas visszatérése

Hogyan használja a 3D technológiát a lemezbolt? Mivel vonzza be a látogatókat? Nézz szét! 3D ingatlan cikksorozat következő része.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Az alaszkai Fairbanks-ben található Lost & Found Record Shop interaktív 3D-modelljének elkészítésével a Sway Array Designs felélénkíti a zene rajongók vásárlási élményét.

Konfuciusz kínai filozófus és politikus egyszer ezt mondta: “A zene olyan örömöt okoz, amelyet az emberi természet nem nélkülözhet.”

Elmélkedései ugyanolyan bölcsen hangzanak napjainkban mint a Kr. E. 551-től 479-ig tartó földi ideje alatt. Rich Chandler, az alaszkai Anchorage városában székelő Sway Array Designs tulajdonosa és menedzsere minden bizonnyal osztja a legendás filozófus érzelmeit.

A Sway Array Designs büszke arra, hogy a legújabb technológiákat és technikákat alkalmazza a 3D, mozgó és állóképek készítéséhez minden iparág számára. Az egyik ilyen terület a zene, amiért Chandler egész életében rajongott, összefonódik szakmai törekvéseivel.

A Matterport Pro-1 kamerát alkalmazó design stúdió a közelmúltban mintegy 350 mérföldnyire északra utazott Fairbanks-be, hogy elkészítse a Lost & Found Record Shop-nak azt az interaktív 3D modellt, amelyet látnod kell ahhoz, hogy elhidd. Ha te is olyan ember vagy  aki imádja a zenét és visszasírja a régi idők lemezboltjainak a hangulatát, akkor mindenképpen nézz körül a Lost & Found lemezboltban virtuálisan is, és szemezgess kedvedre.  

Tudtad, hogy az Upciti is csinált már ilyet?

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-19
A toszkán építészet
Minden amit a toszkán építészetről tudni kell. Milyen stílusokot vegyít és mi különbözteti meg. Miért ilyen népszerű?
2020-10-29
3D Ingatlan Érdekességek 3. rész - Szállodák
Mai napon bemutatunk pár luxusszállodát a világ különböző pontjairól. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 3. rész
2020-12-31
Ingatlanpiaci trendek: a 3D szerepe egyre erősödik 2.rész
Miért fontos az ingatlant eladáskor 3D-ben is bemutatni? Erre mutatjuk meg a választ statisztikával.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.