kis nappali

A világ 5 legjobb belsőépítésze

Mai napon bemutatunk pár nemzetközileg elismert belsőépítészt, akik a szakma csúcsát képviselik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

A belsőépítészet és a lakberendezés számos dizájn géniuszt adott a világnak az elmúlt évtizedek során. Az általunk bemutatott lista megmutatja a világ 5, jelenlegi legjobb és legelismertebb belsőépítészét, akik munkája nem csak lélegzetelállító, de inspiráló is egyben. Ismerjük hát meg őket!

KELLY WEARSTLER

Kelly Wearstler az amerikai nyugati part belsőépítészetének a legkiemelkedőbb alakja. Karrierje a korai 2000-es években indult be, amikor egy neves szállodatulajdonos felkérte, hogy dolgozzon a cégcsoport legújabb egységének a bemutatótermén. A szakember a belsőépítészeti projektek mellett szerző, blogger, ékszertervező, valamint a Viceroy and Tides szállodák dekoratőre is egyben . Olyan hírességek házain is dolgozott, mint Gwen Stefani és Gavin Rossdale. 

JEAN-LOUIS DENIOT

A francia származású, nemzetközileg ismert belsőépítész rövid idő alatt lett a szakma emblematikus alakja. Szerepel a világ legjobb belsőépítészeinek ELLE Decor és AD 100 listáin. A karakteres, a modern stílust a klasszikussal ötvöző munkái megtalálhatóak Párizstól Milánóig, Tokiótól New Yorkig. 

PETER MARINO

Marino fő célja, saját maga szerint, az állandóság illúziójának megteremtése. Projektjei építészek és belsőépítészek munkájának kombinációi, és tükrözik az esztétikára és a funkcionalitásra való törekvést is. Karrierje a 70-es években indult, majd miután Andy Warhol megbízta otthonának az átépítésével, gyorsan a new york-i elit egyik kedvence lett. Jelenleg a világ egyik legnagyobb építészeti cégét vezeti több mint 160 alkalmazottal.

DAVID COLLINS STÚDIÓ

Az ír belsőépítész a legelitebb londoni éttermek és bárok tervezésével lett méltán világhíres. Bár az alapító már sajnálatos módon nincs közöttünk, az általa alapított stúdió a mai napig a design egyik modern fellegvára. A stúdió ötvözi a kreativitást és a képzelőerőt, hogy elérje végső célját: olyan luxus belső tereket, amelyek keresztezik az építészeti stílusokat a világ minden tájáról. 

MARCEL WANDERS

holland belsőépítész munkája csodálatos, izgalmas és merész. Az 57 éves szakember az amszterdami studiójából 2000-ben kezdte a világ meghódítását. Belsőépítészeti munkái mellett a bútortervezés világában is nagy elismerésnek örvend. Wanders tele van energiával és kreativitással, amiért a New York Times a ”A belsőépítészt Lady Gagája!” becenévvel illette. 

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-01-11
A fa hangsúlyos melegséget kölcsönöz ennek a hálószobának
Hogyan költöztesd a természetet a hálószobádba? A megoldás a falban rejlik.
2020-11-02
Hogyan rendezd be a polcokat? Videóval
5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz.
2020-12-02
20 dolog amit tudnod kell mielőtt új matracot vásárolsz
Hogyan válasszuk ki a legjobb matracot? Milyen tulajdonságokat kell figyelembe vennünk? 20 dolog amit tudnod kell mielőtt matracot vásárolsz!

Kapcsolódó cikkek

2021-03-24
12 példa korlát nélküli lépcsőkre
A lépcsők meghatározó elemei a többszintes házaknak. Te melyiket választanád az otthonodba? Lakberendezési tippek.
2021-03-18
Térelválasztó fekete keretes üvegfal
Mutatunk egy új térelválasztó megoldást.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-03-08
Epoxi gyanta hangulatvilágítás megoldások
Budapestre is lassan bekúszni látszanak az epoxi gyantával készült bútorok és lakberendezési tárgyak. Lássuk milyen hangulatvilágítás megoldást hozott el Szabó László művész.
2021-03-02
Emeletes ágy a gyerekszobába 3 rosszcsontnak
Emeletes ágy a gyerekszobába 3 gyereknek kis helyen? Lehetséges.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.