tarsasjatek-asztal

A legjobb társasjáték asztal otthonra

Szeretsz társasjátékozni? Akkor erre az asztalra szükséged lehet. Étkezőasztallá alakítható.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Szögezzük le. Imádok társasozni. Főleg ha nyerni is tudok 🙂 . Viszont soha nem gondoltam arra, hogy szükségem lenne egy külön dedikált társasjáték asztalra amíg meg nem találtam a Wyrmwood céget. 

Általában a konyhaasztalon vagy a nappaliban játszunk és már egész jól hozzászoktam, hogy a dobókocka leesik és nem férek el az asztalon ha több elemes játékkal játszunk. Ezek a designer asztalosok megalkották a tökéletes játékos asztalt, ahol a játék kiegészítőinek és a snakkeknek is jut elegendő hely sok olyan egyéb funkció mellett ami kényelmesebbé teszi a játékosok életét. Például van pohártartó, fiók, kockatartó.

A kérdés persze adódik, hogy hova tegyem? Nyilván nincs senkinek egy külön társasjáték szobája otthon, és erre a készítők is gondoltak. Ezért kombinálták az étkezőasztallal és hozzá párosított székekkel együtt. Ha akarom étkező, ha akarom társasjáték asztal.

Amikor megtaláltam ezt a céget, elkezdtem utánajárni ki is készíti ezeket. Mivel a vevői kör elég szűk (talán mert nem ismerik) ezért az ár is elég magas. 200 ezer forint és 3 millió forint között találtam rendelhető darabokat. És ezekben a székek nem voltak benne. Itt meg kell fizetni az asztalosokat, akik manufaktúrákban dolgoznak és nyilván ezek a darabok nem futószalagon készülnek.

De mit kapunk érte? Egy minőségi, masszív és stílusos asztalt ahol ragaszkodnak a minőségi anyagok használatához és a legkisebb részletre is figyeltek a tervezéskor. A legjobb az egészben, hogy variálható a méret is, így személyre tudjuk szabni. A magasság az emelőkarral módosítható és azonnal étkezővé alakítható. Még a játékot sem kell elpakolni, ugyanott folytathatjuk ahol abbahagytuk. Ez a társasjáték asztal a régi világ szemléletét ötvözi a modern elvárásokkal mint például az asztalba épített mobil töltővel. A fa készülhet vörös tölgyből, fehér tölgyből, cseresznyéből, fekete dióból és egyéb különleges faanyagokból is. A bélést 15 szín közül tudjuk kiválasztani.

Ha legközelebb az étkezőt újítod fel és szeretsz társasjátékozni, akkor legyen az eszedben, hogy az étkező többé már nem csak étkező…ez már más. Egy biztos. Minden játékos és te is odaleszel érte. 

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-04
Hogyan rendezzük be az előszobát úgy mint egy profi
Hogyan teheted mutatóssá előszobádat? Mutatunk pár lépést amit ha betartassz nem fog csalódás érni.
2021-01-07
Hálószoba lakberendezési ötlet - extra széles ágytámla
Lebegő éjjeliszekrény? Háttérvilágítás? Extra széles ágytámla? Ezek mindegyike megtalálható ebben a koncepcióban.
2020-12-16
Lakberendezési ötletek csillagjegyek szerint 2.rész
Néhány hasznos tipp hogyan rendezd be az otthonod, hogy illeszkedjen a csillagjegyedhez.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-04-20
A Mediterrán belsőépítészet
Milyen stílusjegyeket hordoz magában a mediterrán belsőépítészet? Hogyan tudjuk bevarázsolni az otthonunkba? Ma ezt ismerjük meg.
2021-04-14
5 szempont, amelyet figyelembe kell venni egy zöldségeskert tervezésénél
Néhány jó tanács mire ügyelj a veteményes tervezésekor.
2021-04-03
A legismertebb bútortervezők
Kik a legmeghatározóbb bútortervezők akik újragondolták a szerepeket? Ismerjük meg őket! Jusson eszedbe, amikor ilyen stílusú bútort látsz, hogy ők alkották meg először.
2021-04-01
A világ 5 legjobb belsőépítésze
Mai napon bemutatunk pár nemzetközileg elismert belsőépítészt, akik a szakma csúcsát képviselik.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.