Upciti Vorostorony-lejto-5

A 3D technológia és a koronavírus járvány

Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Nem is volt olyan régen, mikor még minden eddignél magasabb árakról, megállíthatatlan szárnyalásról beszéltek Budapesten. A turizmus virágzott és a rövidtávú lakáskiadás a fővárosi ingatlanpiac jelentős hányadát tette ki. Kevés olyan esemény képes mindannyiunkat emlékeztetni arra, hogy milyen törékeny is a világ körülöttünk mint egy világjárvány. A jövővel kapcsolatban rengeteg a találgatás de abban kevesen kételkednek, hogy a piac egy ilyen sokk után már nem lesz a régi. De mint minden válság, a jelenlegi is sok lehetőséget jelenthet azoknak, akik tudnak alkalmazkodni.

3D modell Upciti Budapest ingatlan
3D modell Upciti Budapest ingatlan

Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat. Jelenleg ez a kiváltó ok a vírus, de a mai felgyorsúlt világban egyre több és több indokunk lehet erre a válság után is. Sokunknak az idő a legértékesebb kincse ezért nagyon fontos, hogy minél jobb képet kapjunk az ingatlanról még mielőtt a személyes találkozóra kerülne sor. A 3D-s modellek, a félreértésekkel szemben, nem ”adják el” nekünk az ingatlant, hanem segítenek kiszűrni az olyan ajánlatokat, amelyek valami oknál fogva nem felelnek meg az igényeinknek. Mindezt sokkal hatákonyabban teszik mint a fényképek vagy akár egy rosszul kivitelezett videó.

A másik meghatározó változás pedig az eladói oldalról jöhet. Az eladó elemi érdeke, hogy minél kevesebb személyes találkozó mellett a lehető legtöbb potenciális vásárlónak juttassa el az ajánlatát. Ez a fajta érdekközösség hozhatja el a modern technológiai áttörést, amit a piac régóta várt. Örömteli hír, hogy egyre több nevesebb hazai portál engedélyezi a virtuális modellek linkjeit, így a közösségi médiával kombinálva sokkal eredményesebben hirdethetünk.

Mi az upciti.hu-nál talán mindenkinél jobban érzékeljük mennyire felértékelődik a technológia szerepe. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Matterport technológia segítségével a jelenleg piacon elérhető legjobb megoldással segíthetjük az átállást. Ha neked is segíthetünk csak hívj minket bizalommal.

https://upciti.hu/kapcsolat/

https://upciti.hu/eladoknak/

https://upciti.hu/partner/

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-06-20
Ingatlanpiac változása 2020, 3D virtuális ingatlanbejárás technológia [podcast]
Tudtad, hogy már tavaly csökkent az ingatlan tranzakciók száma? Érdekes változások lesznek a piacon, és azt is látjuk, hogy mindenki mást mond. Milyen új technológiák jelentek meg hogy hatásosan hirdess? Erről beszélgettünk Mándó Milánnal a Minnertől.
2020-08-19
Virtuális séta a hírességek otthonaiban 1. rész
Nézd meg hol élnek a sztárok! Mai részünkben Eddie Murphy, Kendall Jenner és Ty Burrell otthonába leshetsz be 3D-ben.
2020-03-03
10 tipp arra, hogyan készítsd fel a lakásodat az eladásra
Ezért állítottunk össze 10 pontban egy olyan útmutató kiskönyvet, ami alapján a potenciális vásárló a 3D túra megtekintése után személyesen is meg akarja majd nézni a lakást.

Kapcsolódó cikkek

2020-11-27
Selena Gomez Kaliforniai luxusbirtoka 3D-ben
Kíváncsi vagy hol élt Serena Gomez? Nézz szét virtuálisan a luxusbirtokon! 3D ingatlan sztárlakások cikksorozat.
2020-08-03
Hogyan szerezz új vevőket a 3D modellel
Az 3D ingatlan és ingatlanmarketing mellett megjelent az kizárólag üzleteknek szóló csomagunk. Erről írt Milán a Minneren.
2020-05-27
Egyedül adom el az ingatlanomat, méghozzá érintésmentesen, 3D bejárással
A jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzet előrébb hozta a virtuális ingatlan bejárás technológia felfutását. Ez a technológia most igazán felértékelődik mind az ingatlan eladók, mind a vevők oldalán.
2020-05-14
Hogyan használd a Matterport 3D túrát? Avagy hogyan tegyük élménnyé az ingatlanügyeket az Upciti-vel
A célunk, hogy az ingatlanpiacon a virtuális bejárás sztenderdé váljon, nem csak járvány idején. Ezt elősegítve készítettünk egy videót arról, hogy lásd, milyen lehetőségek is vannak a Matterportban.
2020-03-03
A 3D túra előnyei és a vele járó megtakarítás
A 3D túra óriási lépés a valóságélmény felé. Időt és energiát takarít meg az eladó és a vevő számára is, hiszen már a hirdetés online megtekintésekor kitölti a fotók után maradt űrt.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.