Upciti Vorostorony-lejto-5

A 3D technológia és a koronavírus járvány

Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Nem is volt olyan régen, mikor még minden eddignél magasabb árakról, megállíthatatlan szárnyalásról beszéltek Budapesten. A turizmus virágzott és a rövidtávú lakáskiadás a fővárosi ingatlanpiac jelentős hányadát tette ki. Kevés olyan esemény képes mindannyiunkat emlékeztetni arra, hogy milyen törékeny is a világ körülöttünk mint egy világjárvány. A jövővel kapcsolatban rengeteg a találgatás de abban kevesen kételkednek, hogy a piac egy ilyen sokk után már nem lesz a régi. De mint minden válság, a jelenlegi is sok lehetőséget jelenthet azoknak, akik tudnak alkalmazkodni.

3D modell Upciti Budapest ingatlan
3D modell Upciti Budapest ingatlan

Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat. Jelenleg ez a kiváltó ok a vírus, de a mai felgyorsúlt világban egyre több és több indokunk lehet erre a válság után is. Sokunknak az idő a legértékesebb kincse ezért nagyon fontos, hogy minél jobb képet kapjunk az ingatlanról még mielőtt a személyes találkozóra kerülne sor. A 3D-s modellek, a félreértésekkel szemben, nem ”adják el” nekünk az ingatlant, hanem segítenek kiszűrni az olyan ajánlatokat, amelyek valami oknál fogva nem felelnek meg az igényeinknek. Mindezt sokkal hatákonyabban teszik mint a fényképek vagy akár egy rosszul kivitelezett videó.

A másik meghatározó változás pedig az eladói oldalról jöhet. Az eladó elemi érdeke, hogy minél kevesebb személyes találkozó mellett a lehető legtöbb potenciális vásárlónak juttassa el az ajánlatát. Ez a fajta érdekközösség hozhatja el a modern technológiai áttörést, amit a piac régóta várt. Örömteli hír, hogy egyre több nevesebb hazai portál engedélyezi a virtuális modellek linkjeit, így a közösségi médiával kombinálva sokkal eredményesebben hirdethetünk.

Mi az upciti.hu-nál talán mindenkinél jobban érzékeljük mennyire felértékelődik a technológia szerepe. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Matterport technológia segítségével a jelenleg piacon elérhető legjobb megoldással segíthetjük az átállást. Ha neked is segíthetünk csak hívj minket bizalommal.

https://upciti.hu/kapcsolat/

https://upciti.hu/eladoknak/

https://upciti.hu/partner/

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-10-29
3D Ingatlan Érdekességek 3. rész - Szállodák
Mai napon bemutatunk pár luxusszállodát a világ különböző pontjairól. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 3. rész
2020-06-22
Új megközelítés az ingatlanértékesítésben - a harmadik út
Ha valaki eddig ingatlan eladásra adta a fejét, két, klasszikus forgatókönyv közül választhatott. Ingatlanközvetítők és önálló értékesítés. Vajon létezik alternatíva?
2020-05-27
Egyedül adom el az ingatlanomat, méghozzá érintésmentesen, 3D bejárással
A jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzet előrébb hozta a virtuális ingatlan bejárás technológia felfutását. Ez a technológia most igazán felértékelődik mind az ingatlan eladók, mind a vevők oldalán.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.