atzaro hotel

3D Ingatlan Érdekességek 5. rész - Szállodák

Fedezzük fel együtt a luxus szállodákat és járjuk körbe a 3D modell segítségével a nappalink kényelméből.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Atzaro Hotel – Ibiza

Az Atzaro luxus szálloda ibithencai építészettel és fehérre meszelt falakkal a gyönyörű Ibizán várja vendégeit. A varázslatos birtok egyedi autentikus stílusával és csillogással kápráztatja el az ide érkezőket. 

A tizenhárom hektáros birtok szépen gondozott kertekkel, éttermekkel, gyógyfürdőkkel, medencékkel, udvarokkal, teraszokkal, pavilonokkal és narancsfarm bőséges ligeteivel vonzza a látogatókat. Számos hálószoba saját medencével vagy terasszal és kerttel, kandallókkal és eredeti fagerendás mennyezettel, nappalival, baldachinos ággyal és minőségi természetes anyagokkal van felszerelve. Az étteremben a saját veteményesből származó zöldségeket és gyümölcsöket szolgálják fel.

És most járjuk körbe együtt! 

Grand Princess Cruising Suite

Nézzük meg hol kell magunkat meghúzni mialatt az óceánon vagyunk 🙂

A Princess honlapján továbbra is foglalhatóak a világjáró utak. Azért itt elég menő lehet kávézgatni reggelente 🙂 Nincs is mit írni róla, meg kell nézni! 

Mandarin Oriental – USA, Atlanta

Ez az hotelszoba ahol lehet nem is találkozol a pároddal 🙂 A kedvencem a kandallós helyiség. A Mandarin Oriental szállodalánc a világ minden táján a legmagasabb minőséget képviseli. Volt szerencsém egyszer a londoni szállodában eltölteni egy éjszakát, hát mit is mondhatnék. A legnagyobb különbség azt gondolom a 4 és 5 csillag között van. Maximális odafigyelés a részletekre. Azt hiszem ez ami megkülönbözteti minden mástól. Az első ikonikus szállodát Hong Kong-ban nyitották 1963-ban azonban arról sajnos nincs 3D modell. Így most az atlantai elnöki lakosztályt mutatom meg nektek.

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-12-29
Ingatlanpiaci trendek: a 3D szerepe egyre erősödik 1.rész
Miért fontos az ingatlant eladáskor 3D-ben is bemutatni? Erre mutatjuk meg a választ.
2020-03-01
Hogyan tűnjünk ki a tömegből?
Hogyan tegyem vonzóvá a hirdetésemet? Hogyan juttassam el az ajánlatot a komoly érdeklődőkhöz? Hogyan érjem el, hogy valóban olyan embereknek mutassam meg a lakásomat / házamat, akik komoly szándékkal érkeztek? Ezekre a kérdésekre pedig egyetlen helyes válasz létezik: jó marketinggel!
2021-01-01
A zenei legendák otthona
Jimi Hendrix és George Frederic Handel is az otthonának hívta ezt Brook Street-en található házat Londonban. Nézz körül az ingatlanban 3D-ben!

Kapcsolódó cikkek

2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!
2021-02-18
Hatékony vagyonvédelem, kényelmes otthon
A riasztó manapság alapfelszerelés. Milyen rendszereket ismerünk? Hogyan tudhatjuk vagyonunkat biztonságban? Hogyan védekezzünk hatékonyan?
2021-02-13
Csokoládé manufaktúra 3D-ben
A 3D ingatlan érdekességek cikksorozatunk legújabb részében egy csokoládémanufaktúrát mutatunk be. Boldog Valentin-napot.
2021-01-21
A zenebolt diadalmas visszatérése
Hogyan használja a 3D technológiát a lemezbolt? Mivel vonzza be a látogatókat? Nézz szét! 3D ingatlan cikksorozat következő része.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.