hotel

3D Ingatlan Érdekességek 4. rész - Szállodák

Folytatjuk szállodákat bemutató sorozatunkat. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 4. rész
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Lumberjack Lodge – USA, Missouri

Neked való ez a hely ha szeretsz természetközelben lenni.

Ez a 800 négyzetméteres ingatlan hét hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik. Kevesebb mint egy mérföldre található a Table Rock tótól, amely tökéletes hely szabadtéri kikapcsolódásra és kirándulásokra. 

A hely érdekessége még, hogy egy család üzemelteti mind a 4 házat. Persze rengeteg lehetőséged van még kikapcsolni a kiránduláson kívül. Kávézók, éttermek,. üzletek, állnak rendelkezésedre nem messze a kikötőtől. Ha pedig a golfozás szerelmese vagy akkor sem kell csalódnod hiszen a 15 percen belül 3 pálya is elérhető.

Részleteket és további képeket a honlapon találsz még. És most lássuk 3D-ben.

Disney World Resort Manor – USA, Florida

Tudtátok, hogy a Disney nem csak mesékben és vidámparkokban utazik? Rengeteg saját designnal felvértezett szállodát üzemeltet a világ számos pontján. 

15 percre található a Disney World-től ez az imponzáns 14 hálószobás, három szintes apartman mely kiváló azon családok számára akik a teraszról kívánják megtekinteni az esti tüzijátékot. Tovább a  Disney hotelekhez. 

Hotel YIT Abentofail – Granada

Amikor a spanyol varázs találkozik a modern szépséggel akkor megszületik a Hotel GIT Abentofail hotel. Spanyolország déli részén, Guadix szívében található ez az exluzív szálloda 30 szobával, három emeleten. A központi udvar és az egyedi kialakítás olyan egyedi személyiséget kölcsönöz ennek a szállodának, amely megőrzi a kortárs jegyeket és nem hasonlíthatóak össze semmivel.

A Hotel Abentofail nevét Ibn Tufailről, a nagy andalúz filozófusról, orvosról, matematikusról, költőről, az “Az önállóan tanított filozófus” szerzőjéről kapta. A szálloda történelme és természeti környezete páratlan – kevesebb, mint egy órányira vagyunk az Alhambrától és Granadától, valamint nagyon közel a Cabo de Gata Természeti Parkhoz – Nijar és az Almeria strandjaihoz.

A szálloda 30 felújított, kényelmes szobával rendelkezik, 3 emeleten elosztva, különböző stílusban díszítve, egyedi és határozott személyiséget biztosítva. Minden helyiségben Indonéziából származó újrahasznosított fa bútorokat és a legjobb kovácsoltvas munkákat és nemes anyagokat használták fel. Természetesen a jellegzetes szökőkúttal megkoronázott tipikus központi terasz sem hiányozhat a szállodából. Tökéletes hely a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Részletek és foglalás itt.

📢Sell your home with us!We show you how!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-06-15
Partnerkapcsolatok az Upcitivel - Holcsik Dániel
Partnerkapcsolatok az Upciti-vel blog első részében Holcsik Dániellel beszélgettünk az Eurocentertől. Nézz bele a 3D ingatlan modell portfóliójába is.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2020-03-01
Hogyan tűnjünk ki a tömegből?
Hogyan tegyem vonzóvá a hirdetésemet? Hogyan juttassam el az ajánlatot a komoly érdeklődőkhöz? Hogyan érjem el, hogy valóban olyan embereknek mutassam meg a lakásomat / házamat, akik komoly szándékkal érkeztek? Ezekre a kérdésekre pedig egyetlen helyes válasz létezik: jó marketinggel!

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.