lemezbolt

A zenebolt diadalmas visszatérése

Hogyan használja a 3D technológiát a lemezbolt? Mivel vonzza be a látogatókat? Nézz szét! 3D ingatlan cikksorozat következő része.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Az alaszkai Fairbanks-ben található Lost & Found Record Shop interaktív 3D-modelljének elkészítésével a Sway Array Designs felélénkíti a zene rajongók vásárlási élményét.

Konfuciusz kínai filozófus és politikus egyszer ezt mondta: “A zene olyan örömöt okoz, amelyet az emberi természet nem nélkülözhet.”

Elmélkedései ugyanolyan bölcsen hangzanak napjainkban mint a Kr. E. 551-től 479-ig tartó földi ideje alatt. Rich Chandler, az alaszkai Anchorage városában székelő Sway Array Designs tulajdonosa és menedzsere minden bizonnyal osztja a legendás filozófus érzelmeit.

A Sway Array Designs büszke arra, hogy a legújabb technológiákat és technikákat alkalmazza a 3D, mozgó és állóképek készítéséhez minden iparág számára. Az egyik ilyen terület a zene, amiért Chandler egész életében rajongott, összefonódik szakmai törekvéseivel.

A Matterport Pro-1 kamerát alkalmazó design stúdió a közelmúltban mintegy 350 mérföldnyire északra utazott Fairbanks-be, hogy elkészítse a Lost & Found Record Shop-nak azt az interaktív 3D modellt, amelyet látnod kell ahhoz, hogy elhidd. Ha te is olyan ember vagy  aki imádja a zenét és visszasírja a régi idők lemezboltjainak a hangulatát, akkor mindenképpen nézz körül a Lost & Found lemezboltban virtuálisan is, és szemezgess kedvedre.  

Tudtad, hogy az Upciti is csinált már ilyet?

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-12-15
Így adtam el a lakásomat önállóan 1 hét alatt lakberendezőként. A kulcsszó: ingatlanmarketing.
Hogyan lettem a saját magam ingatlanosa és spóroltam jutalékot az eladás során.
2020-11-25
7 ok amiért a kis lakás a legjobb lakás
Miért érdemes városi környezetben a kisebb lakást választani? Milyen előnyei vannak ha kis lakásban élsz?
2020-06-29
Interni Budapest Upciti Partnerkapcsolat
Az Interni Budapest 2019 év végén kezdte el használni a 3D modellt. Lássuk milyen tapasztalatokat szereztek és hogyan tudtak egy új értékesítési módot bevezetni.

Kapcsolódó cikkek

2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!
2021-02-18
Hatékony vagyonvédelem, kényelmes otthon
A riasztó manapság alapfelszerelés. Milyen rendszereket ismerünk? Hogyan tudhatjuk vagyonunkat biztonságban? Hogyan védekezzünk hatékonyan?
2021-02-13
Csokoládé manufaktúra 3D-ben
A 3D ingatlan érdekességek cikksorozatunk legújabb részében egy csokoládémanufaktúrát mutatunk be. Boldog Valentin-napot.
2021-01-08
Fenntartható építészet
Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venniük az építészeknek? Hogyan lehet a fenntarthatóságot előtérbe helyezni.
2021-01-05
A Saint-Léger Múzeum 3D-ben
Mai napon újból egy virtuális 3D bemutatót hoztunk el nektek a múzeumrajongók legnagyobb örömére. Tegyünk egy sétát a Saint-Léger Múzeumban.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.