kis nappali

A világ 5 legjobb belsőépítésze

Mai napon bemutatunk pár nemzetközileg elismert belsőépítészt, akik a szakma csúcsát képviselik.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

A belsőépítészet és a lakberendezés számos dizájn géniuszt adott a világnak az elmúlt évtizedek során. Az általunk bemutatott lista megmutatja a világ 5, jelenlegi legjobb és legelismertebb belsőépítészét, akik munkája nem csak lélegzetelállító, de inspiráló is egyben. Ismerjük hát meg őket!

KELLY WEARSTLER

Kelly Wearstler az amerikai nyugati part belsőépítészetének a legkiemelkedőbb alakja. Karrierje a korai 2000-es években indult be, amikor egy neves szállodatulajdonos felkérte, hogy dolgozzon a cégcsoport legújabb egységének a bemutatótermén. A szakember a belsőépítészeti projektek mellett szerző, blogger, ékszertervező, valamint a Viceroy and Tides szállodák dekoratőre is egyben . Olyan hírességek házain is dolgozott, mint Gwen Stefani és Gavin Rossdale. 

JEAN-LOUIS DENIOT

A francia származású, nemzetközileg ismert belsőépítész rövid idő alatt lett a szakma emblematikus alakja. Szerepel a világ legjobb belsőépítészeinek ELLE Decor és AD 100 listáin. A karakteres, a modern stílust a klasszikussal ötvöző munkái megtalálhatóak Párizstól Milánóig, Tokiótól New Yorkig. 

PETER MARINO

Marino fő célja, saját maga szerint, az állandóság illúziójának megteremtése. Projektjei építészek és belsőépítészek munkájának kombinációi, és tükrözik az esztétikára és a funkcionalitásra való törekvést is. Karrierje a 70-es években indult, majd miután Andy Warhol megbízta otthonának az átépítésével, gyorsan a new york-i elit egyik kedvence lett. Jelenleg a világ egyik legnagyobb építészeti cégét vezeti több mint 160 alkalmazottal.

DAVID COLLINS STÚDIÓ

Az ír belsőépítész a legelitebb londoni éttermek és bárok tervezésével lett méltán világhíres. Bár az alapító már sajnálatos módon nincs közöttünk, az általa alapított stúdió a mai napig a design egyik modern fellegvára. A stúdió ötvözi a kreativitást és a képzelőerőt, hogy elérje végső célját: olyan luxus belső tereket, amelyek keresztezik az építészeti stílusokat a világ minden tájáról. 

MARCEL WANDERS

holland belsőépítész munkája csodálatos, izgalmas és merész. Az 57 éves szakember az amszterdami studiójából 2000-ben kezdte a világ meghódítását. Belsőépítészeti munkái mellett a bútortervezés világában is nagy elismerésnek örvend. Wanders tele van energiával és kreativitással, amiért a New York Times a ”A belsőépítészt Lady Gagája!” becenévvel illette. 

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-10-27
Hogyan varázsold be a nyarat az otthonodba
Hogyan csempészd be a nyarat az otthonodba? Mutatunk pár lakberendezési trükköt, hogy sikerüljön.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2020-12-02
20 dolog amit tudnod kell mielőtt új matracot vásárolsz
Hogyan válasszuk ki a legjobb matracot? Milyen tulajdonságokat kell figyelembe vennünk? 20 dolog amit tudnod kell mielőtt matracot vásárolsz!

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-04-20
A Mediterrán belsőépítészet
Milyen stílusjegyeket hordoz magában a mediterrán belsőépítészet? Hogyan tudjuk bevarázsolni az otthonunkba? Ma ezt ismerjük meg.
2021-04-14
5 szempont, amelyet figyelembe kell venni egy zöldségeskert tervezésénél
Néhány jó tanács mire ügyelj a veteményes tervezésekor.
2021-04-03
A legismertebb bútortervezők
Kik a legmeghatározóbb bútortervezők akik újragondolták a szerepeket? Ismerjük meg őket! Jusson eszedbe, amikor ilyen stílusú bútort látsz, hogy ők alkották meg először.
2021-03-24
12 példa korlát nélküli lépcsőkre
A lépcsők meghatározó elemei a többszintes házaknak. Te melyiket választanád az otthonodba? Lakberendezési tippek.
2021-03-18
Térelválasztó fekete keretes üvegfal
Mutatunk egy új térelválasztó megoldást.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.