Saint-Leger-Muzeum

A Saint-Léger Múzeum 3D-ben

Mai napon újból egy virtuális 3D bemutatót hoztunk el nektek a múzeumrajongók legnagyobb örömére. Tegyünk egy sétát a Saint-Léger Múzeumban.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

A művészet továbbra is sokaknak az élvezetek forrását jelenti még a nehéz időkben is, így amikor a Párizstól északkeletre található Saint-Léger Művészeti és Történeti Múzeum a tervezett felújítási munkálatok folytatása mellett döntött, a Matterport technológia felé fordult. A látogatók a 3D bejárás segítségével továbbra is láthatták az egyik legimpozánsabb gyűjteményt.

2020. október 6-tól a múzeum részlegesen három hónapig tartó munkálatok miatt bezárt, így a Aisne-völgy régészetének szentelt terem, a Soissons és szomszédos területeinek története a nyilvánosság számára hozzáférhetetlenné vált. A felújítás megkezdése előtt azonban a múzeum egy rendkívül részletes Matterport virtuális túrát rendelt meg annak biztosítására, hogy a gyűjtemény minden festményét és műtárgyát teljes dicsőségükben megörökítsék.

A virtuális túrák nemcsak lehetőséget adnak a látogatóknak arra, hogy úgy  járják körbe a múzeumot, mintha személyesen lennének ott, de lehetővé is teszik az emberek számára, hogy addig csodáljanak egy műalkotást, ameddig csak akarják.

Bár a fentiek önmagukban is izgalmasak, a Matterport virtuális címkézési technológiája, az úgynevezett “Mattertagging” tovább növeli a felhasználói élményét. A Mattertagek lehetővé teszik a nézők számára, hogy áttekinthessék a rengeteg felvilágosító információt a műalkotásokkal kapcsolatban.  

A remekművek és az ősi ruhadarabok csodálatos gyűjteménye könnyedén navigálható, köszönhetően a Dollhouse és a madártávlati alaprajzi nézetnek. A virtuális túra VR-ban is megtekinthető kompatibilis eszközökkel, egyetlen gombnyomással.

Ha neked is van üzleted ahová látogatokat szeretnél vonzani akkor mutatjuk, hogy az Upciti milyen megoldásokat kínál partnereinek.

Kattints ide!

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2020-09-02
Miért jó ha éttermedet vagy rendezvényközpontodat 3D-ben is bemutatod?
10 pontban arról miért fontos a 3D jelenlét. Hogyan tudod kihasználni?
2020-12-14
Itt lakik Charlie Sheen volt barátnője spoiler: 1.3 milliárd forint
Mit vegyen az ember ha van pont 1.3 milliárd forintja? Ezt itt! Denise Richardsnak igazán van ízlése.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.