Saint-Leger-Muzeum

A Saint-Léger Múzeum 3D-ben

Mai napon újból egy virtuális 3D bemutatót hoztunk el nektek a múzeumrajongók legnagyobb örömére. Tegyünk egy sétát a Saint-Léger Múzeumban.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

A művészet továbbra is sokaknak az élvezetek forrását jelenti még a nehéz időkben is, így amikor a Párizstól északkeletre található Saint-Léger Művészeti és Történeti Múzeum a tervezett felújítási munkálatok folytatása mellett döntött, a Matterport technológia felé fordult. A látogatók a 3D bejárás segítségével továbbra is láthatták az egyik legimpozánsabb gyűjteményt.

2020. október 6-tól a múzeum részlegesen három hónapig tartó munkálatok miatt bezárt, így a Aisne-völgy régészetének szentelt terem, a Soissons és szomszédos területeinek története a nyilvánosság számára hozzáférhetetlenné vált. A felújítás megkezdése előtt azonban a múzeum egy rendkívül részletes Matterport virtuális túrát rendelt meg annak biztosítására, hogy a gyűjtemény minden festményét és műtárgyát teljes dicsőségükben megörökítsék.

A virtuális túrák nemcsak lehetőséget adnak a látogatóknak arra, hogy úgy  járják körbe a múzeumot, mintha személyesen lennének ott, de lehetővé is teszik az emberek számára, hogy addig csodáljanak egy műalkotást, ameddig csak akarják.

Bár a fentiek önmagukban is izgalmasak, a Matterport virtuális címkézési technológiája, az úgynevezett “Mattertagging” tovább növeli a felhasználói élményét. A Mattertagek lehetővé teszik a nézők számára, hogy áttekinthessék a rengeteg felvilágosító információt a műalkotásokkal kapcsolatban.  

A remekművek és az ősi ruhadarabok csodálatos gyűjteménye könnyedén navigálható, köszönhetően a Dollhouse és a madártávlati alaprajzi nézetnek. A virtuális túra VR-ban is megtekinthető kompatibilis eszközökkel, egyetlen gombnyomással.

Ha neked is van üzleted ahová látogatokat szeretnél vonzani akkor mutatjuk, hogy az Upciti milyen megoldásokat kínál partnereinek.

Kattints ide!

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-08-03
Hogyan szerezz új vevőket a 3D modellel
Az 3D ingatlan és ingatlanmarketing mellett megjelent az kizárólag üzleteknek szóló csomagunk. Erről írt Milán a Minneren.
2020-06-08
5 ok, hogy miért nem tudod eladni a lakásod
A legtöbbünknél egy ingatlan értékesítése komoly érzelmi energiákat emészt fel. Ez a fajta kötődés sokszor pont az imént említett érzelmi elköteleződés miatt akár a legnagyobb ellenségünkké válhat abban az esetben, ha eladásra kerül a sor. Nézzük a leggyakoribb hibákat amiket megfelelő odafigyeléssel te is elkerülhetsz.
2020-09-15
Gyakran ismételt kérdések. GYIK / FAQ
Upciti Gyakran ismételt kérdések. GYIK / FAQ

Kapcsolódó cikkek

2021-01-08
Fenntartható építészet
Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venniük az építészeknek? Hogyan lehet a fenntarthatóságot előtérbe helyezni.
2021-01-01
A zenei legendák otthona
Jimi Hendrix és George Frederic Handel is az otthonának hívta ezt Brook Street-en található házat Londonban. Nézz körül az ingatlanban 3D-ben!
2020-12-31
Ingatlanpiaci trendek: a 3D szerepe egyre erősödik 2.rész
Miért fontos az ingatlant eladáskor 3D-ben is bemutatni? Erre mutatjuk meg a választ statisztikával.
2020-12-29
Ingatlanpiaci trendek: a 3D szerepe egyre erősödik 1.rész
Miért fontos az ingatlant eladáskor 3D-ben is bemutatni? Erre mutatjuk meg a választ.
2020-12-21
5.5 milliárd forintos luxusbirtok Malibu mellett
A rapperek élete nem csak játék és mese... vagy mégis? Itt minden az otthon lakójáért van.
2020-12-15
Így adtam el a lakásomat önállóan 1 hét alatt lakberendezőként. A kulcsszó: ingatlanmarketing.
Hogyan lettem a saját magam ingatlanosa és spóroltam jutalékot az eladás során.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.