tarsasjatek-asztal

A legjobb társasjáték asztal otthonra

Szeretsz társasjátékozni? Akkor erre az asztalra szükséged lehet. Étkezőasztallá alakítható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Szögezzük le. Imádok társasozni. Főleg ha nyerni is tudok 🙂 . Viszont soha nem gondoltam arra, hogy szükségem lenne egy külön dedikált társasjáték asztalra amíg meg nem találtam a Wyrmwood céget. 

Általában a konyhaasztalon vagy a nappaliban játszunk és már egész jól hozzászoktam, hogy a dobókocka leesik és nem férek el az asztalon ha több elemes játékkal játszunk. Ezek a designer asztalosok megalkották a tökéletes játékos asztalt, ahol a játék kiegészítőinek és a snakkeknek is jut elegendő hely sok olyan egyéb funkció mellett ami kényelmesebbé teszi a játékosok életét. Például van pohártartó, fiók, kockatartó.

A kérdés persze adódik, hogy hova tegyem? Nyilván nincs senkinek egy külön társasjáték szobája otthon, és erre a készítők is gondoltak. Ezért kombinálták az étkezőasztallal és hozzá párosított székekkel együtt. Ha akarom étkező, ha akarom társasjáték asztal.

Amikor megtaláltam ezt a céget, elkezdtem utánajárni ki is készíti ezeket. Mivel a vevői kör elég szűk (talán mert nem ismerik) ezért az ár is elég magas. 200 ezer forint és 3 millió forint között találtam rendelhető darabokat. És ezekben a székek nem voltak benne. Itt meg kell fizetni az asztalosokat, akik manufaktúrákban dolgoznak és nyilván ezek a darabok nem futószalagon készülnek.

De mit kapunk érte? Egy minőségi, masszív és stílusos asztalt ahol ragaszkodnak a minőségi anyagok használatához és a legkisebb részletre is figyeltek a tervezéskor. A legjobb az egészben, hogy variálható a méret is, így személyre tudjuk szabni. A magasság az emelőkarral módosítható és azonnal étkezővé alakítható. Még a játékot sem kell elpakolni, ugyanott folytathatjuk ahol abbahagytuk. Ez a társasjáték asztal a régi világ szemléletét ötvözi a modern elvárásokkal mint például az asztalba épített mobil töltővel. A fa készülhet vörös tölgyből, fehér tölgyből, cseresznyéből, fekete dióból és egyéb különleges faanyagokból is. A bélést 15 szín közül tudjuk kiválasztani.

Ha legközelebb az étkezőt újítod fel és szeretsz társasjátékozni, akkor legyen az eszedben, hogy az étkező többé már nem csak étkező…ez már más. Egy biztos. Minden játékos és te is odaleszel érte. 

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-11-02
Hogyan rendezd be a polcokat? Videóval
5 gyors tipp arra hogyan rendezd be a polcod amit bármikor követhetsz.
2021-01-03
16 faldekorációs ötlet
Van egy üres falad? Nem tudod mit kezdj vele és hogyan díszítsd fel? Mutatunk 16 faldekorációs ötletet.
2020-12-12
Lakberendezési ötletek csillagjegyek szerint 1.rész
Néhány hasznos tipp. hogyan rendezd be az otthonod, hogy illeszkedjen a csillagjegyedhez.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-01
A világ 5 legjobb belsőépítésze
Mai napon bemutatunk pár nemzetközileg elismert belsőépítészt, akik a szakma csúcsát képviselik.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-24
12 példa korlát nélküli lépcsőkre
A lépcsők meghatározó elemei a többszintes házaknak. Te melyiket választanád az otthonodba? Lakberendezési tippek.
2021-03-18
Térelválasztó fekete keretes üvegfal
Mutatunk egy új térelválasztó megoldást.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-03-08
Epoxi gyanta hangulatvilágítás megoldások
Budapestre is lassan bekúszni látszanak az epoxi gyantával készült bútorok és lakberendezési tárgyak. Lássuk milyen hangulatvilágítás megoldást hozott el Szabó László művész.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.