Upciti Vorostorony-lejto-5

A 3D technológia és a koronavírus járvány

Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Nem is volt olyan régen, mikor még minden eddignél magasabb árakról, megállíthatatlan szárnyalásról beszéltek Budapesten. A turizmus virágzott és a rövidtávú lakáskiadás a fővárosi ingatlanpiac jelentős hányadát tette ki. Kevés olyan esemény képes mindannyiunkat emlékeztetni arra, hogy milyen törékeny is a világ körülöttünk mint egy világjárvány. A jövővel kapcsolatban rengeteg a találgatás de abban kevesen kételkednek, hogy a piac egy ilyen sokk után már nem lesz a régi. De mint minden válság, a jelenlegi is sok lehetőséget jelenthet azoknak, akik tudnak alkalmazkodni.

3D modell Upciti Budapest ingatlan
3D modell Upciti Budapest ingatlan

Az egyik fontos változás leginkább a keresők oldaláról lesz érezhető. Egyre több vásárló ismeri fel a 3D-s modellezés előnyeit olyan esetekben, amikor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy limitáljuk a személyes találkozókat. Jelenleg ez a kiváltó ok a vírus, de a mai felgyorsúlt világban egyre több és több indokunk lehet erre a válság után is. Sokunknak az idő a legértékesebb kincse ezért nagyon fontos, hogy minél jobb képet kapjunk az ingatlanról még mielőtt a személyes találkozóra kerülne sor. A 3D-s modellek, a félreértésekkel szemben, nem ”adják el” nekünk az ingatlant, hanem segítenek kiszűrni az olyan ajánlatokat, amelyek valami oknál fogva nem felelnek meg az igényeinknek. Mindezt sokkal hatákonyabban teszik mint a fényképek vagy akár egy rosszul kivitelezett videó.

A másik meghatározó változás pedig az eladói oldalról jöhet. Az eladó elemi érdeke, hogy minél kevesebb személyes találkozó mellett a lehető legtöbb potenciális vásárlónak juttassa el az ajánlatát. Ez a fajta érdekközösség hozhatja el a modern technológiai áttörést, amit a piac régóta várt. Örömteli hír, hogy egyre több nevesebb hazai portál engedélyezi a virtuális modellek linkjeit, így a közösségi médiával kombinálva sokkal eredményesebben hirdethetünk.

Mi az upciti.hu-nál talán mindenkinél jobban érzékeljük mennyire felértékelődik a technológia szerepe. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Matterport technológia segítségével a jelenleg piacon elérhető legjobb megoldással segíthetjük az átállást. Ha neked is segíthetünk csak hívj minket bizalommal.

https://upciti.hu/kapcsolat/

https://upciti.hu/eladoknak/

https://upciti.hu/partner/

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2020-07-21
Elfogadták az Airbnb szigorításáról szóló törvényt
Hogyan hat az új Airbnb törvény a budapesti ingatlanpiacra? Milyen szigorítások lépnek életbe? Mi a törvény célja?
2020-07-27
Új megközelítés az ingatlanértékesítésben – A Harmadik Út. (3. Rész)
Ingatlan staging és árstratégia. Ezekről lesz szó cikksorozatunk harmadik részében. Mért fontos az ingatlanmarketing?
2020-03-02
Fővárosi ingatlanpiaci kitekintés
A piac csúcsán mindeddig a főváros állt, ahol évről évre garantált volt a közel 20%-os általános áremelkedés, azonban 2019 nyara óta fordulni látszik a trend. Piaci elemzések szerint a fővárosi piacon a nyár óta csökkenő kereslethez növekvő kínálat társul.

Kapcsolódó cikkek

2020-11-27
Selena Gomez Kaliforniai luxusbirtoka 3D-ben
Kíváncsi vagy hol élt Serena Gomez? Nézz szét virtuálisan a luxusbirtokon! 3D ingatlan sztárlakások cikksorozat.
2020-08-03
Hogyan szerezz új vevőket a 3D modellel
Az 3D ingatlan és ingatlanmarketing mellett megjelent az kizárólag üzleteknek szóló csomagunk. Erről írt Milán a Minneren.
2020-05-27
Egyedül adom el az ingatlanomat, méghozzá érintésmentesen, 3D bejárással
A jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzet előrébb hozta a virtuális ingatlan bejárás technológia felfutását. Ez a technológia most igazán felértékelődik mind az ingatlan eladók, mind a vevők oldalán.
2020-05-14
Hogyan használd a Matterport 3D túrát? Avagy hogyan tegyük élménnyé az ingatlanügyeket az Upciti-vel
A célunk, hogy az ingatlanpiacon a virtuális bejárás sztenderdé váljon, nem csak járvány idején. Ezt elősegítve készítettünk egy videót arról, hogy lásd, milyen lehetőségek is vannak a Matterportban.
2020-03-03
A 3D túra előnyei és a vele járó megtakarítás
A 3D túra óriási lépés a valóságélmény felé. Időt és energiát takarít meg az eladó és a vevő számára is, hiszen már a hirdetés online megtekintésekor kitölti a fotók után maradt űrt.

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.