3D-autokereskedes

3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás

3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Folytatódik 3D ingatlan cikksorozatunk a férfiak nagy örömére, hiszen ma autókereskedéseket látogatunk körbe virtuálisan. 

Tipp 1:

Promótáld a márkádat!

A virtuális modellen belüli interaktív beágyazott linkek segítségével emeld ki a járművek legfontosabb jellemzőit és értékesítési pontjait. A Matterport virtuális túra lehetővé teszi az új járművek bemutatását a bemutatóterem frissítésekor, ahol az ügyfelek körbejárhatják az autókat. A 3D modell így sokkal több háztartásba tud eljutni, ezzel is népszerűsítve a autókereskedést és annak gépjárműveit.

Rolls Royce & McLaren autókereskedés Floridában

Tip 2:

MIÉRT KELL HASZNÁLNI a 3D virtuális túrákat?

A teljesen magával ragadó 3D / 360 virtuális túrák új fajtájával arra törekszünk, hogy megváltoztassuk az emberek megtekintési és vásárlási módját. Új Matterport szkennelési technológiánk fotó realisztikus (Photo-Realistic)  magával ragadó élményt nyújt, lehetővé téve a leendő vásárlók számára, hogy online látogassanak el és fedezhessék fel a bemutatótermeket és a járműveket, mintha fizikailag léptek volna be az épületbe. Szüksége van egy virtuális bemutatóra üzleti vállalkozásához? Lépjen velünk kapcsolatba!

BMW & MINI Renova bemutatóterem

Tip 3: 

A panorámák, a statikus virtuális túrák, a fényképezés és videók évek óta léteznek, azonban most már teljesen magával ragadó 360 virtuális túrákat hozhatunk létre nagy felbontású HDR-ben, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a méret, a tér és a dimenzió hatékony megítélését. Képesek vagyunk összekapcsolni a jármű specifikációival és alkatrészeivel, videótartalmaival, feliratkozási oldalakkal vagy akár tesztvezetési foglalási oldalakkal a 3D modelleken belül. A virtuális túráink kompatibilisek VR szemüveggel is, ami újabb szórakoztató és izgalmas módja a tér felfedezésének!

Mazda bemutatóterem

Szüksége van egy virtuális bemutatóra üzleti vállalkozásához? Lépjen velünk kapcsolatba!

A 3D ingatlan cikksorozat többi részét itt találod.

📢Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-02-18
Hatékony vagyonvédelem, kényelmes otthon
A riasztó manapság alapfelszerelés. Milyen rendszereket ismerünk? Hogyan tudhatjuk vagyonunkat biztonságban? Hogyan védekezzünk hatékonyan?
2020-08-03
Hogyan szerezz új vevőket a 3D modellel
Az 3D ingatlan és ingatlanmarketing mellett megjelent az kizárólag üzleteknek szóló csomagunk. Erről írt Milán a Minneren.
2020-09-11
Mi az Upciti.hu ingatlanmarketing szolgáltatás?
Mi az Upciti.hu ingatlanmarketing szolgáltatás? Így adod el a lakásod 2020-ban! Milyen Upciti csomagok közül választhatok? Legyél a saját ingatlanosod, spórold meg a jutalékot!

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!
2021-02-18
Hatékony vagyonvédelem, kényelmes otthon
A riasztó manapság alapfelszerelés. Milyen rendszereket ismerünk? Hogyan tudhatjuk vagyonunkat biztonságban? Hogyan védekezzünk hatékonyan?

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.