hotel upciti

3D Ingatlan Érdekességek 3. rész - Szállodák

Mai napon bemutatunk pár luxusszállodát a világ különböző pontjairól. Fedezd fel a világot a nappalid kényelméből! 3. rész
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

Telluride Penthouse – USA Colorado

Ki mondana nemet egy ilyen kilátásra? Nem mi! Coloradóban, Telluride belvárosában található ez a pompás hegyi szálloda, lélegzetelállító kilátást nyújt a hegyekre és a síterepre, amelyek a városba vonzzák a turistákat. A luxus penthouse-t New York-ban tervezték.

Az árat le sem merem írni de ha már ülsz itt tudsz foglalni a környéken 🙂 Előtte mindenesetre less be a 563 nm-es penthouse-ba.

Hotel Mirador de Dalt Vila – Ibiza

A Hotel Mirador de Dalt Vila a spanyolországi Ibiza szigetén található. Ez a luxus butikhotel Ibiza óvárosában helyezkedik el, ahol a régi erődítmények még mindig állnak, és az éjszakai élet elég magas fokon izzik. A hotel a 19. században épült persze azóta felújították és az 5 csillagot is kiérdemelte. Sok generáció óta, egészen a közelmúltig a Fajarnés család otthona volt. Varázslata és történelme egyáltalán nem veszett el a luxusszállodává alakulásakor. Ennek bizonyítéka a szálloda körüli eredeti műalkotások száma, a korabeli berendezés, a történelmi falak helyreállítása és a szimpatikus dekoráció, mely létrehozza a kapcsolatot a környék hangulatával.

Bár a történelmet és a hagyományokat gondosan őrzik, a szálloda szobái minden modern kényelemmel és a legújabb technológiával rendelkeznek, a múlt és a jelen finom egyensúlyában. Foglalás és részletek itt.

És most nézzük együtt milyen luxust kínál nekünk ez a villa.

The Grand – York

A Grand Hotel York az egyetlen 5 csillagos szálloda Yorkshire-ben. A történelmi épület tökéletes romantikus kiruccanásokhoz, wellness hétvégéhez vagy üzleti helyszínként.

Az épületben világszínvonalú szakácsokat és cukrászokat is képeznek. A környéken rengeteg látnivaló van, de a szállodában sem fogunk unatkozni. A híres Yorkshire reggelit is kipróbálhatjuk: kolbász, szalonna, bab és tojás halmozódik egy ropogós óriás Yorkie puding tetején. Szobát itt tudsz foglalni.

Ami jó ebben a 3D modellben, hogy a teljes szálloda körbejárható.

📢 Ingatlan eladás önállóan? Mutatjuk hogyan!

Címkék

Nézd meg többi cikkünket a magazin oldalunkon.

Neked ajánljuk

2021-01-05
A Saint-Léger Múzeum 3D-ben
Mai napon újból egy virtuális 3D bemutatót hoztunk el nektek a múzeumrajongók legnagyobb örömére. Tegyünk egy sétát a Saint-Léger Múzeumban.
2020-05-27
Egyedül adom el az ingatlanomat, méghozzá érintésmentesen, 3D bejárással
A jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzet előrébb hozta a virtuális ingatlan bejárás technológia felfutását. Ez a technológia most igazán felértékelődik mind az ingatlan eladók, mind a vevők oldalán.
2020-03-03
10 tipp arra, hogyan készítsd fel a lakásodat az eladásra
Ezért állítottunk össze 10 pontban egy olyan útmutató kiskönyvet, ami alapján a potenciális vásárló a 3D túra megtekintése után személyesen is meg akarja majd nézni a lakást.

Kapcsolódó cikkek

2021-04-20
Home Staging Magyarországon - 2. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-03-25
Ingatlan eladás folyamata lépésről lépésre
A lakáseladás folyamata nem pusztán 3 könnyű lépés. Könnyű elveszni benne. Ebben próbálunk segíteni.
2021-03-09
Kovácsoltvas termékek -interjú egy igazi kováccsal
Kovácsoltvas. Mindenki hallott már róla. Hol tart ma a kovácsok helyzete Magyarországon? Milyen technikai úítások voltak az elmúlt időszakban? Nézzünk körbe eme nagyszerű mesterség háza táján!
2021-02-25
3D virtuális autókereskedések - 3D bejárás
3D ingatlan cikksorozatunk ezen részében autókereskedésekbe látogatunk el a kanapéd kényelméből. Járd körbe a világot és ismerj meg új dolgokat a 3D ingatlan cikksorozatunkból.
2021-02-24
Home Staging Magyarországon - 1. rész
Interjú Dr. Somogyi Patríciával a MSP Home Staging cégvezetőjével a hazai home staging jelenlegi helyzetéről, múltjáról és jövőjéről.
2021-02-19
Négy dolog, amiért megéri napelemes rendszert telepíteni
Felmerülhet a kérdés, hogyan találok Békés megyében megbízható napelem kivitelezőt? Ebből a cikkből minden kiderül, amire szükséged van!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt.